Hirdetés
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- ARM-os meglepetéskiadást kap az év első felében a Windows 11
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Azt írod eggyel lejebb hogy:
Hát én is ezért döntöttem inkább az Ext2 mellett, azzal egyszerűbb és biztosabb
Itt pedig ezt:
Ha annyira instabil lenne az Ext2, akkor meg kellett volna már rég szabadulni tőle.
Nem, egyáltalán nem vagyok meggyőzve, hogy biztosabb. Logikázzunk tovább. Az előzőek alapján (pusztán logikai úton) kiderítettük, hogy a 3-as roszabb és valószínűleg a 4-es még ennél is rosszabb.
Ne haragudj, de én nem tudlak követni ezen az úton. Értem én, hogy biztonságra törekszel, de vajon a 2-es használatával valóban azt éred el?
...és mi van a többivel. telepítheted FA32-re is. Az is bizonyított már. ...és telepítheted NTFS-re is. Az méginkább bizonyított. ...és mi van a ReiserFS-sel?
Vesézzük ki mostmár ezeket a dolgokat! Szerintem nem csak engem érdekel. De lehetőleg ne érzelmi alapon, hanem tényadatokkal. OK?
Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- Tápos kibeszélő offtopik
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy ruhás topik
- Apple MacBook
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Óra topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Eladó Honor 70 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest