Hirdetés
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Meglepő, de részben hangtalan a Colorful új, kompakt VGA-ja
Aktív témák
-
Tényleg elmondom legújabb tapasztalataimat. Adott egy gép, SATA1 portokkal. Adott egy 750-es vinyó melyen nincsen már jumper, hogy SATA1-re állítsuk. Hát nem működik ugye. Van nekem egy PCI-os SATA kártyám, ami elviszi a SATA2-es porttal rendelkező merevlemezeket. Igen ám, de csak 650GB-ig ismeri fel őket azzal a RAID-es BIOS-al amely van rajta. Sajnos frissíteni nem tudom ezt, mert a ROM egy kevésbé elterjedt fajta, nem ismeri a szoftvere.
Jó, hát mit nekem ez, limitálom a kapacitását 650GB-ra és akkor majd felismeri. A Hitachi Feature Tool-lal meg is csináltam, rendben ment minden, a tiszta vinyóra eztán létrehoztam a partíciókat, megint csak minden rendben, a méret stimmel. Frankón fel is ismeri a kártya Boot-nál, semmi gond. Erre meg betölt az Ubi, aztán szépen visszaállítja nekem a kapacitását maxra. Így újraindításnál már nem jó, megint csak áll, és nem látja a méretét a kártya.
Még szerencse, hogy a Windows ilyet nem csinál, mert ez azon lesz használva.
De akkor is mért kell felülbírálnia engem?
Aktív témák
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- E-book olvasók
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest