Aktív témák
-
válasz
padre666
üzenetére
Igen, ez a probléma fennáll nálam is. Pontosabban csak indításnál, bejelentkezésnél csinálja Wind U100-on (a sima, nem az UNR). De miután bejelentkezem és a főmenübe belépek, abbahagyja és maxra állíthatom a fényerőt. Ezután nem kezdi újra már a következő újraindításig, vagy kijelentkezésig. (Csak ha babrálom megint a fényerőt.)
De végeztem teszteket, és kilődöztem pár automatikusan induló szolgáltatást, és arra jutottam, hogy ezzel nem megyek semmire, ugyanúgy csinálja. Sőt, ha a képernyővédő alkalmazás (gnome-screensaver) nem indul el, akkor egy idő után, ha áll a gép, magától is nekikezd csak úgy. Csak javítják majd egyszer ezt a dolgot, és reméljük minél hamarabb.
Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest