Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
padre666
üzenetére
Igen, ez a probléma fennáll nálam is. Pontosabban csak indításnál, bejelentkezésnél csinálja Wind U100-on (a sima, nem az UNR). De miután bejelentkezem és a főmenübe belépek, abbahagyja és maxra állíthatom a fényerőt. Ezután nem kezdi újra már a következő újraindításig, vagy kijelentkezésig. (Csak ha babrálom megint a fényerőt.)
De végeztem teszteket, és kilődöztem pár automatikusan induló szolgáltatást, és arra jutottam, hogy ezzel nem megyek semmire, ugyanúgy csinálja. Sőt, ha a képernyővédő alkalmazás (gnome-screensaver) nem indul el, akkor egy idő után, ha áll a gép, magától is nekikezd csak úgy. Csak javítják majd egyszer ezt a dolgot, és reméljük minél hamarabb.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest