Hirdetés
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- Gaming notebook topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen alaplapot vegyek?
- Még optimistán is alábecsülte az AI CPU-igényét az AMD vezetője
- MWC 2026: Munkahelyi igásló lehet a Lenovo ThinkTab X11
- OLED monitor topic
- Androidos tablet topic
- Akciókamerák
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
válasz
padre666
üzenetére
Igen, ez a probléma fennáll nálam is. Pontosabban csak indításnál, bejelentkezésnél csinálja Wind U100-on (a sima, nem az UNR). De miután bejelentkezem és a főmenübe belépek, abbahagyja és maxra állíthatom a fényerőt. Ezután nem kezdi újra már a következő újraindításig, vagy kijelentkezésig. (Csak ha babrálom megint a fényerőt.)
De végeztem teszteket, és kilődöztem pár automatikusan induló szolgáltatást, és arra jutottam, hogy ezzel nem megyek semmire, ugyanúgy csinálja. Sőt, ha a képernyővédő alkalmazás (gnome-screensaver) nem indul el, akkor egy idő után, ha áll a gép, magától is nekikezd csak úgy. Csak javítják majd egyszer ezt a dolgot, és reméljük minél hamarabb.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest