Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Nagyon nagy gondban vagyunk, segítség kéne.
Van egy linux alapú videorögzítő szoftverünk. Elvileg Ubuntu alapú.
A system logból ennyit tudtam kiszedni a kernelről:Linux version 2.6.28.10 (keedi@askdna) Gcc version 4.3.3 Ubuntu 4.3.3-5ubuntu4
Lehetőség van arra, hogy szoftver alatt raid 1 tömböt hozzunk létre. Ezt meg is csinálja elvileg, összeszinkronizálja a két lemezt, de amikor a lemezkezelőből kilépve csatlakoztatni akarjuk a tömböt, akkor azt írja ki,hogy nem tudja csatlakoztatni a lemezt. (Több gépen, több hdd-vel is próbáltuk már) Sajnos terminál nincs.
Bebootól a gép és rögtön maga a szoftver kezelőfelülete amit elérhetünk, semmi több.Ilyen ügyben esetleg valaki tud segíteni, aki komolyabban benne van? (esetleg a szoftvert is rendelkezésére tudom bocsátani.Itt a main server.)
Aktív témák
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Gyúrósok ide!
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Crimson Desert - Íme a végleges gépigény
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Diabetes - Cukorbetegség
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- Xiaomi Redmi Note 14 6/128GB fekete / 2028.01.12 - ig jótállás
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bebootól a gép és rögtön maga a szoftver kezelőfelülete amit elérhetünk, semmi több.