Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
Végigcsináltam és Yes-t kaptam a végén, mégis ugyan olyan lassú maradt a rendszer, Megjelenésnél sem lehet felvenni az effekteket még normálra se, mert rögtön kiírja, hogy meghiúsult. Ezek után bepróbáltam egy 9.4-es Catalystot mivel itt fentebb azt írták 9600XT-vel megy. Öcsémnek ugye a 9550-esnek ugyan az a GPU-ja,mint a 9600Pronak csak visszafogva. Felment a Catalyst, kapott egy resetet azóta se normál se safe módban nem indul el az Ubuntu, töltő képernyő egyszer csak színt vált és "ketté ugrik", a képernyő meg megfagy. Szóval így nem hiszem, hogy az öcsém gépére Ubuntu kerül, mert alapban lassú mint állat, effekteket nem engedi bekapcsolni nemhogy egy compiz telepítése megforduljon a fejemben.
Aztán a nyílt driver sem javít semmit, lassú mint állat. 9.4 telepítése után meg többet el sem tudtam indítani az Ubuntut.
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Aztán a nyílt driver sem javít semmit, lassú mint állat. 9.4 telepítése után meg többet el sem tudtam indítani az Ubuntut.