Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Unigine Superposition Benchmark
- Milyen videókártyát?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Digital
addikt
Az ubuntut szeretném eltávolítani a gépemről, de már az agybaj kerülget. Wubi-val telepítettem. Fórumokon olvastam a javítás módot xp lemezről (fixmbr), majd legyalultam az egész lemezt. Most új xp van fent, marha lassan bootol, egy avi lejátszása is 100%-os prociterhelésen megy (1,5 banias). Ez lenne a kisebbik probléma! Mikor rájon indításkor (50%-a) bios...xp csökkentett mód...blablabla, de nem történik semmi! Se csökkentett mód, se semmi
A norton partition magic a 40-es vinyóból 38.*-et lát, viszont az XP csak 30-at. Hogyan tehetnék pontot a dolog végére? Most ott tartok, hogy el sem indul a gép 
THX
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A norton partition magic a 40-es vinyóból 38.*-et lát, viszont az XP csak 30-at. Hogyan tehetnék pontot a dolog végére? Most ott tartok, hogy el sem indul a gép