Hirdetés
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Major Major
üzenetére
Én ezt úgy csináltam, hogy az xorg-ban talán vesa drivert kellett megadni, így nem reklamált, hogy miért nincs monitor - illetve egy auto logint használtam, így a vnc szerver is egyből elindult. A grafikus részt végül is javarészt torrent miatt használom, de ezt is csak azért, mert még lusta voltam keresni egy parancssoros klienst. Bár, a legjobb egy olyan lenne, amihez van valamilyen webes kezelőfelület. Deluge-nak van WebUI-ja, de ott nem találtam, hogy lehet a célkönyvtárat kiválasztani letöltésnél. Illetve az elmúlt napokban volt vele olyan gondom, hogy indítás után nemsokkal lekapcsol, de azzal meg még nem volt időm foglalkozni...
Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Spórolós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest