Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Aktív témák
-
Coolmat
őstag
Üdv!
Problémám a következő lenne: elszántam magam hogy újratelepítem a laptopom a következő módon: XP - 15GB partíció, Ubuntu 9.04 64 bit 10 GB-os partíció, Win 7 RC 64 bit 30GB-os partíció, adatoknak a maradék. Ilyen sorrendben fel is tettem az oprendszereket, de ugyebár a win 7 bootloadere felülírta a grubot. Gondoltam nem lesz gond, régebben is úgy oldottam meg, hogy az Easybcd nevű progival megpiszkálom a bootmenüt, hogy el lehessen érni a grubot. Na igen, de most valamiért nem lehet rendesen beállítani. Ha megadom azt a partíciót az Easybcd-ben, ahol az Ubi leledzik, akkor szimplán nem tölt be semmit, vagy van olyan opciója, hogy az Easybcd feltesz egy Neosmart grub nevű loadert, de az egy teljesen független attól amit az Ubi felrakott magának, és csak parancssort indít. Régebben egy 8.10-es Ubival működött a dolog. Ha valakinek van ötlete írjon pls! Előre is kösz!
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest