- OLED TV topic
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
Aktív témák
-
Coolmat
őstag
Üdv!
Problémám a következő lenne: elszántam magam hogy újratelepítem a laptopom a következő módon: XP - 15GB partíció, Ubuntu 9.04 64 bit 10 GB-os partíció, Win 7 RC 64 bit 30GB-os partíció, adatoknak a maradék. Ilyen sorrendben fel is tettem az oprendszereket, de ugyebár a win 7 bootloadere felülírta a grubot. Gondoltam nem lesz gond, régebben is úgy oldottam meg, hogy az Easybcd nevű progival megpiszkálom a bootmenüt, hogy el lehessen érni a grubot. Na igen, de most valamiért nem lehet rendesen beállítani. Ha megadom azt a partíciót az Easybcd-ben, ahol az Ubi leledzik, akkor szimplán nem tölt be semmit, vagy van olyan opciója, hogy az Easybcd feltesz egy Neosmart grub nevű loadert, de az egy teljesen független attól amit az Ubi felrakott magának, és csak parancssort indít. Régebben egy 8.10-es Ubival működött a dolog. Ha valakinek van ötlete írjon pls! Előre is kösz!
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Crimson Desert
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os áfás számla - 0401BE
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest