Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Router csere vagy nem? – Wi-Fi útmutató otthonra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SONY LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Xmodule
őstag
Mivel már a csapból is az folyt, hogy a win7 béta milyen jó, meghogy sokkal jobb, gyorsabb meg minden, mint a vista sp1 ezért leszedtem (ingyenes) és feltettem. Sajnos kell egy M$ nehezen tudok leszokni a szép grafikáju játékokról, tudom konzol
Szóval feltettem. Hát pár órát eljátszottam a rendszerrel nézegettem. Megállt a szivem mikor egy msn+game telepítés 2gb ramot megevett. Aztán sírva jöttem vissza ide a kis felépített ubuntumhoz. Pedig régen nagy win98, xp fan voltam. De most már nem térnék vissza egyikre sem mint main OS. Örülök, hogy megtértem. Az átállás elég nehezen ment. Hiába a megszokás nagy úr! De sikerült. Off vége
Aktív témák
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Path of Exile (ARPG)
- Háztartási gépek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- ASUS routerek
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gainward RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval feltettem. Hát pár órát eljátszottam a rendszerrel nézegettem. Megállt a szivem mikor egy msn+game telepítés 2gb ramot megevett. Aztán sírva jöttem vissza ide a kis felépített ubuntumhoz. Pedig régen nagy win98, xp fan voltam. De most már nem térnék vissza egyikre sem mint main OS. Örülök, hogy megtértem. Az átállás elég nehezen ment. Hiába a megszokás nagy úr! De sikerült. Off vége