Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Samsung LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Traxx
őstag
Hali!
Eléggé zöldfülűen kérdeznék...arról lenne szó, hogy hétvégén összeszedtem a bátorságomat, és elindítottam életem első linuxát, egy 8.04.1-es Ubit. Igaz, még csak live CD-ről ment...Szép, meg tetszik, meg illatos, meg minden
De 2 gondom volna vele:1: a tv-tunerem (Terratec Cinergy tv400). Nos, ezt nem nagyon, vagy nagyon nem látta, a hardverek között semmilyen utalást nem láttam erre utalóan. Pedig ahogy utánakerestem, elvileg támogatja: [link] Tehát a kérdés: ezt kellene neki feltolni, vagy valahogy bűvészkedni kell vele, hogy megjelenjen a hardverlistában előtte?
2: az egerem görgője (Microsoft Comfort Optical mouse 1000). Görget, de a középső gombos klikk nem működik, így böngészésnél az oldalon belüli mozgás körülményesebb. Ezt lehet valahogy orvosolni?
Ja és egy ráadás: milyen programot tudnátok ajánlani videókonvertálásra (jellemzően aviból DVD), ill. online tv-re? Utóbbiból valami TVUPlayer, vagy Sopcast féleség nem jönne rosszul

Köszönöm előre is az infókat

Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De 2 gondom volna vele: