Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen egeret válasszak?
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik
- Home server / házi szerver építése
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Beryl már külön nincs, Compiz-Fusion van, aminek a használatával mindenféle látványos módon lehet váltani a különböző asztalok, programok között, lásd pl. forgó kocka. Engem egy idő után idegesített, úgyhogy kikapcsoltam. Egyébként sima Ubuntuval alapból települ.
Játszani is lehet, vannak natív Linuxos játékok, vagy van a wine, amivel jónéhány Windowsos játék is megy.64 bites rendszerrel meg ne szívasd Magad; sokkal bugosabbak, szoftverek is kevesebben vannak és talán driver-problémákkal is szembesülhetsz 64 bit alatt. Én a 8.04.1-es 32 bites Ubuntut ajánlom. Ez LTS kiadás, tehát 3 évig biztosan készülnek rá frissítések.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Alienware 17r4 olvass
- Raktáron levő AM4 garanciás alaplapok!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest