Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
Aktív témák
-
válasz
Major Major
üzenetére
Nem találtam a synaptic-ba a drivert. Lehet azért mert nem is csomagkezelővel telepitettem
Mindegy, frissítettem. Persze elk.rta a dolgokat az új driver, de már nagyon megy a kézi telepítés, szal nem volt gond visszatenni a 8.11et 
Másik problémám: Eltüntek az asztalaim
Mármint 1 azért maradt
De hova lett a többi? Hogy tom elővarázsolni öket? Lent a "tálcán" kint vannak de ha ráklikkelek semmi... Valahol találtam 1 beállítást, h mennyi asztal legyen, de ott se lehet állítani a dolgot (nem engedi feljebb húzni a csúszkát)
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Motoros topic
- Tőzsde és gazdaság
- Windows 11
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindegy, frissítettem. Persze elk.rta a dolgokat az új driver, de már nagyon megy a kézi telepítés, szal nem volt gond visszatenni a 8.11et 
Mármint 1 azért maradt
De hova lett a többi? Hogy tom elővarázsolni öket? Lent a "tálcán" kint vannak de ha ráklikkelek semmi... Valahol találtam 1 beállítást, h mennyi asztal legyen, de ott se lehet állítani a dolgot (nem engedi feljebb húzni a csúszkát)