Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
emitter
üzenetére
Namost előrebocsátom: pptp nekem nincsen. De
Jelenleg Ubuntu 8.10-et használok, korábban Kubuntu 8.04-et. Két vpn managerrel van némi tapasztalatom, amihez cisco és openvpn kapcsolatokat konfigoltam.
A 8.04 esetében kvpnc-t használtam, aminél elég egyszerűen importáltam a rendszergazdi által megadott konfigurációs file-okat, és pöccre ment minden. Az még hozzátartozik a dologhoz, hogy a megfelelő klienseket/daemonokat telepíteni kellett (pl a ciscohoz a vpnc csomag).
8.10-es esetében az integrált gnome-os network managert használom -- ami már elég jó -- itt a megfelelő vpn plugin telepítésével másznak fel a kliensek is a gépre. Neked pl a network-manager-pptp csomag kellhet, amit bár nem ismerek, de elég sok helyen leírják a megfelelő lépéseket. Az intrepid esetében is egyszerűen megy a dolog, importálás, kapcsolódás, kész.Egy problémám volt, de már meg nem mondom melyik verziónál, hogy be akartam állítani azt, hogy detektálja a kapcsolat szakadását, és kapcsolódjon újra. Na ez a funkció valamiért hasonló tüneteket produkált, mint amit itt leírtál: kapcsolódott, majd rövid időn belül elhalt.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest