Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Apple MacBook
- HP notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
Aktív témák
-
bizi990
senior tag
Sziasztok!
Közel fél éve már csak Ubuntut használok. Most volt az első upgrade-em, ediig mindig új telepítés volt. 1-2 fórumot átfutva nem láttam hogy komoly gondok lennének, ezért belevágtam. Most meg szívok
Az még hagyján, hogy főmenümből eltüntek almenük, meg hogy panelen levő fiókból is tüntek el elemek, sőt két hete beállított mentéseim is eltűntek (sbackup, timevault - utóbbinál a binárisokat nem találom).
Azonban a Firefox teljesen meghülyült. Ami plugin-nek az eszköztárhooz van köze mind elszállt. Read it Later, Del icious, Web Developer. Web developer toolbar helyén csak egy üres csík jelenik meg, volt már reinstall, de az se segített. Home gomb mellé kitettem egy Új tabot nyitó gombot, de újraindítás után mindig eltűnik.
Ff nekem nagyon fontos, munkához kell. Tudnátok segíteni mit lehetne csinálni, mit kellene megnézni?
Köszi!
Aktív témák
- Androidos fejegységek
- PlayStation 5
- Sorozatok
- Linux haladóknak
- Saját hszek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest