- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- OLED monitor topik
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Nightquest #97 üzenetére
Lehet, hogy túl nagy neki a bemeneti jel, és már torzít.
-
pesztijoe
csendes tag
csá bocsi én nem sokat értek ezekhez a dolgokhoz de lenne egy kérdésem és még1x bocs ha hülyeséget kérdezek
Na szoval az van h nálam UPC-töl jön be ugy kb 30 csatorna csak sajnos van pár csatorna mint pl AXn minimax HBO amik bejönnek csak sajnos zavaros a kép és csak néha van hang
Na szoval a lényeg h lehetséges e ezeket az adásokat vhogy ugy felerösiteni h nézhetöek legyenek pl egy jelerösitövel és ha igen hogy
elöre is köszi -
Nightquest
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne, hogy korábban egy jól működő soros kábeltv hálózat volt a házban, elosztóval, jelerősítővel, hibátlanul. Aztán végre ide is elért a csillagpontos rendszer, amit elsőre erősítő nélkül próbáltam ki. Egész jó kép, bár szemcsés, kásás volt, főleg bizonyos adásokon (pedig csak egy fő elosztó van, igaz, nem írták rá, hány dB-t csillapít, egyébként 5-1000Mhz és 6-os osztó). Gondoltam, semmi gond, berakom az erősítőt, ha már úgyis megvan. Tényleg tűéles kép lett utána, csak sajnos előjött egy fura hiba. A legtöbb csatorna esetében egy-két viszonylag vastag, világos, vízszintes csík van a képen, esetleg mozognak néha vagy hasonló kis hiba, de az igazi baj, hogy a CH52-CH69 tartományban (UHF, talán V sáv) lévő adások teljesen hullámzanak, szétcsúsznak vízszintesen, szóval nézhetetlenek. Az erősítő ugyan nem egy nagy márka, magyar gyártmány, de eddig működött. Lehet gond, hogy csak kb. 800 Mhz-ig jó? Vagy más a gond?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
jobblehet
csendes tag
Kedves Sipi!
Itt én egy lakás felújítás ''végén''?? vagyok, van 4 hely a lásban ahová csillagpontos TV-csatlakozást szeretnék elosztani. A Bejövő Kábel egy szép nagy vas dobozba érkezik a bejárati ajón kívül, és ugyanide vezet a négy minősígi koax kábel is.
A Káble TV-sek rátesznek egy két kimenetű passzív elosztót: egy kimenet a TV-hez egy kimenet a kábel modem-hez. Kábel modem is ebben a vas dobozban lesz elhelyezve, és innen külön-külön UTP kábelek vezetnek a négy helyre.
Szóval a kérdésem az, hogy milyen erősítőt vegyek a bejövő passzív elosztó és a négy koax-kábel közé, hogy megmaradjon a minőség?
Aktív erősítőre (aktív hub-hoz hasonló szélessávú jel bufferre) gondolok, amely nem erősít, csak elosztja 4-felé a jelet a bejövő passzív osztóról a négy vételezési helyre. Persze az gyakran előfordul, hogy a négy vételezési hely közül csak kettő van bedugva pl. TV készülékbe, a másik kettő nincs lezárva. A fali csatlakozó aljzatokba meg nyílván van valami lezáró beépítve. . . gondolom. Most vettem vadi újak.
válaszodat köszönöm
üdv. Jobblehet -
PEPE85
senior tag
Hellosztok, nem akartam új topic-ot nyitni, hátha ez jó lesz, a kérdésem az lenne, hogy adott egy 1.5 milliárdos kollégium a VIII. kerben ahol kábelTV nincs és nem is valószínű, hogy lesz, ezért a lehető legjobb képminőséget szeretném elérni egy 69-es LCD-n, ezért kérnék tőletek egy kis tanácsot antennavásárláshoz. Van egy viharvert szobaantenna ami most kint van a párkányon szépen beállítva, RTL Klub, M1 nézhetően bejön, TV2, FixTV neccesen bejönnek, de eléggé szemcsésen bejön a Sport 2, Hallmark, Animax és az MTV és azt szeretném elérni, hogy a lehető legjobb minőségben jöjjön be minél több adó. Hol és pontosan milyen antennát vegyek? Mielőtt azt mondaná valaki, hogy miért nem veszek egy parabolát beltérivel, ez sajna azért nem megoldható, mert fúrni nem illik ilyen helyen.
[Szerkesztve] -
frankie!
őstag
Olyat szeretnék csinálni, hogy a mono TV-met szeretném átalakítani sztereová, ha ez gazdaságosan megoldható valami beépíthető modullal. Ilyesmit csinált már valaki?
-
vadaszg
csendes tag
Sziasztok,
Vettem egy Leadtek Global tunert, és ehhez szeretnék valamilyen antennát venni, hogy bejöjjön az RTL Klub & TV2.
Mit javasoltok? (Bpestre)
Akár ki tudom tenni az ablakba is az antennát...
Előre is köszi,
vadaszg -
BTO
őstag
válasz
Satrafuckar #82 üzenetére
az árnyékolást bekötöttétek???a harisnyát??
-
BTO
őstag
nyugodtan szerelgesssetek házilag mert 50% nem lesz jó.akinek cabeles netje van az ne szerelje előre az erősitőtt mert olcsón nem lehet viszirányos erősitőt venni.az erősitőnek legelább90-95 dB mikro volt-s jelet kell kiadnia,és aztán kell aleosztásokat +tervezni ugy hogy 65-70 dB mikrovolt legyen a TV-nél.nagyszintü erősitőt kell venni mert 30-50 csatornás átvitelre nem jók azok az erősitők amik egyedi antennára terveztek,begerjednek. a ferde csikozás az lehet VHF sávon a video átkötő RF kábel hibájábol is mert szar az árnyékolása ,van amikor gyári hibás .aztán a kábelek minősége is mérvadó , aminek alig van harisnyája az szart se ér, főleg netes előfizetésen,ésmég a 150Ft osztók is gagyik,sokszor szar a kép velük,,jominőségü osztó cserével látványos a javulás a képen.
a TV-k be beépitett erősitők inkább egyedi antenna erősitőnek számitanak,kábelhálózaton sokcsatornás átvitelnél nem igazán javitanak a képminőségen.
néha majd benézek és válaszolgatok.
hálozat szerelő és karbantartó vagyok 17 éve.
pá majd jövök. -
wassermann
addikt
válasz
Satrafuckar #83 üzenetére
Jól gondolod, a ferde csíkok azt jelentik, hogy túl erős a jel: az egymás melletti csatornák már zavarják egymást. Nálam sem lehetett tökéletesen megoldani, a TV2 a mai napig kicsit ''csíkos''.
-
Satrafuckar
tag
válasz
Satrafuckar #82 üzenetére
rendszer:
[link] -
Satrafuckar
tag
nah emberek, nekem is lenne 1 problémám, és nagyon örülnék ha tudnátok segiteni...
a szitu:
eddig itt volt a hiper supper ITT (NOKIA) tv, annak amugy is annyira szar volt a képe, h fel sem tünt, h esetleg a kébelen is vmi szar van...
de most, h megvettük a 127cm-es plazmatévét, és itt bizony nagyon kijön h mien képet kap a tv...
a legtöbb csatorna tökéletes, DE pl TV2 (amit viszonylag soxor néznénk) szemcsés, nem tul jo a képe..., söt ha kikapcsolom a tv belsö erösitöjét, akkor kifejezettem sz@r, söt akkor a többi csatorna is eléggé elromlik...
a rendszer:
minnyá lerajzolom, mert leirni m lehet...
lényeg h minden tv elött 2 db eloszto van (egy 4es és egy 2es) meg itt a plazmatévé elött kb 60 méter kábel (padláson jön be onnan pince ott elosztva 4essel onnan földszint, ott a 4 ág kettesekkel továbbosztva a végekhez.)
erre ma vettünk 1 hirschmann 151 V (v vmi ilyesmi, minnyá megnézem pontosan) 1 kimenetes állithato erösitésü max 25dB-es antenna jelerösitöt.
ezt az itt olvasottak után a pincében lévö 4es eloszto elé betéve a kép valoban megjavul, viszont 45°-osan a képen átmenö csikok jelennek meg, aprok kb 1-2cm, de az egész kép tele van velük. tehát 45°-osan be van csikozva a kép.
kérdés:
ez mitöl van?
mit tok csinálni???
kb 1 ora szarakodás után sikerült 1 kb olyan állapotot megtalálni, ahol mégg ipphogy jo a kép, és még viszonylag kevéssé csikoz. igy most nézhetö, de messze nem tökéletes...
szal pliiiz HELP!!! -
Vince1
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy adott egy kertes ház, ahol semmilyen antenna sincsen (ez helyileg sóskúton van amúgy) Az lenne a kérdésem, hogy találtam egy ''lepke'' antennát otthon, és szeretném mint normál antenna működtetni egy erősítővel. (így önmagában semmilyen jelet sem képes venni.) Ez a megoldás így jó lehet, vagy ne is próbálkozzak tovább vele? Előre is köszi a válaszokat.
u.i.: ha a megoldás jó, tudnátok egy pest közelében beszerezhető reális árú antenna erősítőt ajánlani? nerkem egy hirschmann modellt ajánlottak, de igaziból nem tudom, h menniyre megbízható, jó minőségű termékről van szó.
Üdv Vince1 -
And
veterán
''Hogy lehet ez?''
Csak egyféleképp: a helyi / közeli kábeltévé rendszerének parazita kisugárzását veszed, ami természetes (ahogy az ilyen módon vett jel minősége is az). Erről egy szélessávú aktív szobaantennával a teljesen zaj- és zavarmentes vétel esélye szerintem minimális. Erősítheted ameddig akarod, de abból normális jel nagy valószínűséggel sosem lesz. Sokminden függ persze a kábel (forrás) közelségétől meg egyebektől is, de a forrás jel/zaj viszonya már eleve nem jó annyira, hogy abból a tévéd akármilyen erősítő közbeiktatásával olyan képet produkáljon, mintha kábelen csatlakoznál a rendszerre. -
BRobee
tag
Sziasztok!
Sajnos nem értek a témához, ezért hátha valaki fel tud világosítani.
Van egy erősítővel felszerelt gagyi szobaantennám, amit kipróbáltam a közelmúltban Bp-n. Legnagyobb meglepetésemre a szobaantenna nemcsak az air adásokat fogta be, igaz szemcsésen, de a sport1,a viasat 3 stb. is!
Hogy lehet ez? Hogy lehetne ezeket a jeleket felerősíteni, hogy élvezhető mínőséget érjek el? Tudom csúnya dolog, de ha ingyen befogom, akkor miért fizessek érte?
Előre is köszi a válaszokat -
KergeK@csa
tag
válasz
wassermann #76 üzenetére
Megcsinálják, igen, csak horribilis áron
Édesapám szinte ingyen tud hozni kábelt (cég révén), úgyhogy már itt nyerünk egy jó adagot.
A másik kérdés, hogy a lakást bekábelezni (gégecsöveken keresztülszuszakolás) nem kétperces meló.
Szóval ilyen okokból szeretném inkább saját erőből megoldani. Persze a hozzáértők tapasztalatát felhasználva -
wassermann
addikt
válasz
KergeK@csa #75 üzenetére
1. a jel elég erős lesz ahhoz, hogy bemenjen a házig - más is lakik nagy kertes házban...
2. szerintem nem kellene ezen agyalnod, mert akik majd bekötik valószínűleg találkoztak már hasonló igénnyel és egy kis ''motiváció''-ért cserébe meg is csinálnak nektek majd mindent - mert legtöbbször van náluk minden hozzá való: elosztó, vezeték stb ...
[Szerkesztve] -
KergeK@csa
tag
Sziasztok!
Lenne egy eléggé komplikált probléma-csokrom
Várhatóan 1 héten belül megtörténik felénk a UPC bekötése.
Netünk van (ADSL), csak a kábeltv-t vennénk tőlük.
A helyzet a következő:
1.) A telehatár és a ház között van vagy 80-100 méter távolság, először is ezt kéne áthidalni a kábellel. Ha jól sejtem ehhez kéne erősítő, különben eltűnne a jel valahol. Az ezzel kapcsolatos kérdések:
a) elég-e egy darab erősítő, vagy más is kell (esetleg több)? Milyen márkájú/ipusú legyen?
b) hol legyen az erősítő? (telehatáron/házban/félúton? 220V a telekhatáron és a házban van, ha középre kell az erősítő, akkor az áramot is el oda vezetni.)
2.) A házba bejövő 4 részre kéne osztani. 1 TV-hez az alsó szintre, és 2 TV-hez+1 TV-tunerhez a felső szintre. Kábelmennyiségileg legjobb úgy lenne, ha fenntre csak egy kábel jönne (lennt kettéválasztanánk), az újra kettéválna (1. TV és tovább), majd újra (2. TV és tovább), és a legvégén lenne a tv-tuner.
a) Hogy lenne a legjobb jel? (milyen elosztás mellett)
b) Milyen elosztók legyenek, márka/tipus?
Előre is köszi a választ! -
BTO
őstag
válasz
Yeti910331 #73 üzenetére
http://www.ostelsat.hu/?action=cikk&subaction=r82301
vagy ennél a cénél néz körbe a kinálatba -
Yeti910331
aktív tag
Helló!
T-Kábel -hez kellene nekem erősítő lehetőleg minnél olcsóbban. Mit ajánlotok? -
spati
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Vettem egy Leadtek Winfast Tv 2000 XP tunerkártyát és ehhez szeretnék vmilyen antennát + esetleg erősítőt venni. Mit tudnátok ajánlani?
Nem kábeltv-hez kellene. -
róland
veterán
válasz
wassermann #68 üzenetére
Én a szolgáltatótól szeretném az áramot is beszerezni. Állítólag meg leht csinálni, mind a bejövő, mind a kimenő oldal felől a táplálást, s az alapeset, hogy egy 18V-os adapterről tápláljuk.
-
wassermann
addikt
Állítólag minél jobban az elejére kell vinni (pl. a ahol belép a vezeték a házba/lakásba), mert ott a legjobb a jel/zaj viszony. Ha az erősítő elé teszel egy egyenáramú leválasztót, nem okoz gondot mert az őt tápláló egyenáram (ált 12...24VDC) nem megy ki a szolgáltató felé.
-
róland
veterán
Hogyan lehet úgy bekötni a jelerősítőt, hogy távolról kapja a tápot? Mennyire venné zokon a kábel-tv szolgáltató, ha külső táplálásra kötném feléjük? Egyáltalán lehetséges ez így?
-
róland
veterán
Most szeretnék venni egy jelerősítőt antennához, de nagyon kezdő vagyok a témában. Hogy lehet bemérni, hová lenne érdems kötni az erősítőt? Mikre kell figyelni?
-
---Lasali---
Közösségépítő
Néztem egy jelerősítőt, itt a közeli boltba, volt egy spéci 5K ért.
De mondták hogy nézzem át a hálózatot hátha sz@r esetleg a kábel, mert ha azzal van gubanc akkor az erősítő csak mégjobban ki fogja hozni. Meg hogy magára a bejövő jelre kéne rákötni a gépet, és ott megnézni hogy jobb-e.
Jah meg mondtam neki hogy mondtátok hogy veszélyes a tápos (előbb egyik segítőkész emberke emlegette ezt) na ezen kicsit kiakadt... mert nem tudta mire vélni hogy miértis lenne veszélyes...
Na aztán hazaértem... szétkaptam mindent, bekötöttem gépet egyenesen a bejövő kábelre, aztán néztem mi a változás... hát kb nulla...
Csak ott nem csikozott a kép totálba, de az a szőrösődés ugyan úgy ott volt.
Aztán akábeleket újravagdostam stb, normálisan megcsináltam amelyik gajjabbúl nézett ki, aztán mostmár az elosztók végén az én szobámba se csikoz a kép...
Szal ennyi... Erősítőnek nincs értelme, maga a bejövő jel lehet a sz@r----- -
---Lasali---
Közösségépítő
Meg látom itt van direkt kábel tv hez, de ezek meg már elég komolynak látszanak -))
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
wassermann #62 üzenetére
És ez jó is valamire? Naon egyszerűnek látszik. -))
Amúgy miért veszélyes egy 12 voltos táp? Elszáll és kiküldi a 220 at az erősítőnek az meg az egész hálózatra és szétszál az összes tv, kártyával együtt mindennel?
[Szerkesztve] -
wassermann
addikt
válasz
---Lasali--- #61 üzenetére
Nem kell a 220-at kivinned, veszélyes! Van olyan szélessávú erősítő kocka amit pont erre találtak ki. Az erősített oldal felöl ugyanazon a koax vezetéken kap 15V= egyenáramot. Ennyi az egész. Nézd pl. itt:
[link]
Gyártmányaink > Antenna erősítők > Vonali erősítő > Kisszintű távtáp -
---Lasali---
Közösségépítő
Előszrs. Kösz hogy válaszoltál.
Ezt a dScaler-t mingyárt kipróbálom.
Kábelekkel meg ezekkel a splitter ekkel variáltam még tegnap, hogy lehúzom az összes leágazó kábelt, és akkor mi történik... hát... ezen a szőrösödésen kb semmi javulást nem láttam, bár lehet... a 12-es karikán valamit... de a képminőség, meg néhány helyen a függőleges csikozás is mintha javult volna...
De akkor azt mondod hogy ne próbálkozzak erősítővel (írod hogy az első splitter elé tegyem be. 220 at kivinném én addig ahol a kábel bejön a házba aztán ott fölnyomnám, itt nem lenne probléma) hogy nem fog javulni.
Meg azért mondtam ezeket a splitter-eket, mert a topicban előttem volt olyanról is szó hogy ne csak sima elosztókat használjunk stb.
Ja és ha erősítővel akarnál próbálkozni, akkor mit mondasz, mondotok, milyet? -
And
veterán
válasz
---Lasali--- #58 üzenetére
Nem is tudom, én nagyon örültem volna, ha legalább olyan minőségű képet kapok néhány adón, mint amilyeneket Te ide belinkeltél. Persze lehet, hogy ebben a formában ez egy kicsit csalóka, élőben meg más. Kevéske zajt ugyan látni némelyiken (bár azt szvsz. pl. a dScaler progi elég jól képes elnyomni), de ha erősítőt teszel be, lehetőleg a legelső splitter előtt próbálkozz vele. A szellemképes vagy homályos (sávkorlátozott) képen antennaerősítő szerintem nem igazán képes segíteni, ha az első linken meg a színes vonalakon futó interferenciára (is) céloztál, akkor azon se.
-
---Lasali---
Közösségépítő
Na hol jártok vállalkozó kedvűek?
-
---Lasali---
Közösségépítő
Segítséget szeretnék tőletek kérni.
Tegnap vettem egy Leadtek PVR 2000-res tv tunert, és mivel ezelőtt nem volt még tv tunerem, nem tudom mennyire legyek elégedett a képminőségével.
Másik topicban az egyik vele készült képre azt mondták hogy ide jelerősítőre van szükség.
Na most nálunk egy Supra előfizetés van, és a házba bejövő kábel egyszer egy 2 es (szal in, out out) elosztóval le van osztva, két felé, egyik megy egy kis clatronic tv hez, a másik pedig egy újabb 2 es elosztóba, amiből az egyik megy a tv tunerbe, a másik pedig megy egy sony videómagnóba, majd abból egy pana tv be.
Elosztókra ez van írva: 2way splitter 5-900mhz
Ilyen sima kis csavaros vas dobozkák. Réz vagy a fax tuggya mi.
Amúgy amikor áttértünk erre a szolgáltatóra, akkor először pl a hbo meg a viva iszonyú gagyi hanggal volt ellátva, amiért szoltunk is, mostmár tűrhető, és előjött egy olyan dolog is, hogy így berecseg bekattog a hang a hbo-n de máshol nem.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Itt vannak a képecskék.
Segítőkész válaszokat előre is köszönöm.
[Szerkesztve] -
otteszq
csendes tag
A második persze a jobb de a drágább is 4284Ft.Az elsö ''csak'' 1904Ft
-
otteszq
csendes tag
Sziasztok.Itt van minden mint a búcsúban
[link]
[Szerkesztve] -
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra, mert a neten sehol máshol nem találtam ehhez hasonló témát, és nekem is gondjaim lennének a jellel, kábeltévével.
Mielőtt beszólnék a központba feltennék pár kérdést, hogy mitől vannak, és ha kapok segítséget, megoldást, akkor azt megköszönném.
Tehát nekünk kábeltévénk van. 4 szobában van a falban dugalj (nappali, háló 1, 2, 3)
Az én szobámban vagy egy tévé, meg tévékari. Mindkettő üzemel, nem is rosszul, de nem olyan tökéletesen, mint akkor, mikor még nem volt annyi tévénk (lehet túl sok fele oszlik).
Az egyik az lenne, hogy a szobámban a tévén, és a tévékártyán néha feltűnnek vízszintes csíkok a képen (2-3, amik lassan, de fel-le mászkálnak. Most jöttem nagyszüleimtől, nekik is most kötötték be a kábeltévét, tök fasza volt a kép, sokkal élesebb mint nálunk, aztán nézem az rtl klubot, majd látom, hogy ott is van az a 2 fránya vízszintes csík. Nagyon megleődtem, azt hittem ilyen csak nálam van.)
Tehát a csíkozás az egyik, de egyben legnagyobb problémám.
A máskik szellemkép, de ez ellen nem tudom mit lehetne tenni.
A 3. problem meg az, hogy picit zajos a kép a tévékártyán. Pl a m1, orf2-n nagyon közel vízszintes csíkok szoktak előjönni, nagyon sűrűn...a többi adó sokkal jobb, de még a Natioan Geo-n meg ilyen érdekes valamik vannak....[link]..csak ezen az egyetlen adón.
Tehát ezt a képminőséget lehetne egy egyszerű erősítővel javítani? Ez a kép lehet nem tűnik rossznak, de azért rosszabb is szokott lenni.[link] Az erősítőt közvetlen a tévékártya elé raknám, mivel máshova nincs hely/lehetőség rakni.
A csíkozásra itt egy durva példa...ez még a régi konfiggal készült, ami még erősítette ezeket a csíkokat, most azért nem ennyire durva, de simán látni...pl tegnap este is...most pl semmi csík, tehát nagyon változó, hogy mikor van.
Ilyen volt régen: [link]
ilyen pedig ha éppen van egy picit: [link]
Ha vki ''gyorsan'' segítene nekem, akkor megköszönném. -
wassermann
addikt
Bár már megrendelted, annyit még, hogy legújabban én már nem sima Hirschmann-elosztót, hanem -leágazót használok.
A kettő közötti különbség, hogy amíg az első szimmetrikusan osztja szét a jelet, a második az egyik irányba erősebbet a másik irányba gyengébbet ad tovább.
Nálam az erősebb jelű megy a PC-be. -
benjoe1
aktív tag
Köszi wassermann a segítséget!
Én egy szegedi üzlettől (http://www.3comm.hu) rendeltem meg telefonon 5-1000 Mhz Hirschmann 2-es splittert (A cégtáblájukon egy nagy Hirschmann logo van, ezt megláthatod az elérhetőségek menüpont alatt). Azt mondták, h. helyileg is ilyet szoktak szerelni. Remélem jó lesz.
Az F csati szereléshez pedig itt egy jó kép:
[link]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Macska topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- DOOM - The Dark Ages
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Vallás
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest