Hirdetés
- Nikon DSLR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mik ezek az új monitoron?
- Milyen notebookot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KergeK@csa
tag
válasz wassermann #76 üzenetére
Megcsinálják, igen, csak horribilis áron
Édesapám szinte ingyen tud hozni kábelt (cég révén), úgyhogy már itt nyerünk egy jó adagot.
A másik kérdés, hogy a lakást bekábelezni (gégecsöveken keresztülszuszakolás) nem kétperces meló.
Szóval ilyen okokból szeretném inkább saját erőből megoldani. Persze a hozzáértők tapasztalatát felhasználva -
róland
veterán
válasz wassermann #68 üzenetére
Én a szolgáltatótól szeretném az áramot is beszerezni. Állítólag meg leht csinálni, mind a bejövő, mind a kimenő oldal felől a táplálást, s az alapeset, hogy egy 18V-os adapterről tápláljuk.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz wassermann #62 üzenetére
És ez jó is valamire? Naon egyszerűnek látszik. -))
Amúgy miért veszélyes egy 12 voltos táp? Elszáll és kiküldi a 220 at az erősítőnek az meg az egész hálózatra és szétszál az összes tv, kártyával együtt mindennel?
[Szerkesztve] -
benjoe1
aktív tag
válasz wassermann #47 üzenetére
wassermann, én sem találtam sehol 2000 mhz-eset, de végre meg tudtam rendelni hirscmannt. Hogy is van ez a koax kivétele a falból? Szóval tegyek rá F csatlakozót és utána egy splittert, majd onnan az egyik a tv-be, másik a tv kártyába? V. van olyan splitter, amit bedughatok a fali csatlakozóba és az osztja tovább kétfelé? H. érhetem el a legjobb minőséget?
https://www.szarvaskovendeghaz.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Google Pixel topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Kedvenc zene a mai napra
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nikon DSLR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest