Új hozzászólás Aktív témák
-
LoyalGuard
tag
válasz
eldiablo #46977 üzenetére
Nem szeretek mokolni elhiheted, de ha nem veszem lejjebb, akkor egy menu alatt 95 fokra siman felugrik, es lattam mar 99-et is tole a napokban. Mintha nem lenne throttling abszolut.
Rahagynam a CPU-MOBO-ra ezt a dolgot de igy nem merem odaadni a tulajnak ezt a gepet.
Oszinten szolva par gepet osszeraktam mar, de ilyet nem lattam meg...
HWInfo64 es MSI AB amivel figyelem. -
LoyalGuard
tag
válasz
IO.sys #46973 üzenetére
Jelenleg a 3db 120-as venti szivja be elol a levegot es most beraktam a proci fole egy 140mm-es ventit ami kifele fujja. Igy lenyegeben L alakban de van huzat.
Mivel foleg jatekra lesz ez a gep hasznalva, most Warzone menuben "benchmarkolva" (meg dolgoznom kell kozben sajnos) 75 fok eddig a max.
Processzoros topikban javasoltak hogy alulfeszelni kene, ehhez is szeretnek segitseget kerni.
Jelenleg 4,2ghz es 1,25V van beallitva neki, de gondolom ezt lehetne meg finomhangolni. -
LoyalGuard
tag
Sziasztok!
Adott az alabbi config:
Haz: Cooler master Masterbox MB511
Alaplap: Gigabyte X570 Gaming X
CPU: Ryzen 5 3600 + Stock huto + Arctic MX4
Ram: G.skill F4-3200C16D-16GTZR
GPU: MSI GTX 1070 Gaming X
A CPU Y-cruncher alatt 96 fokos.
Ertem hogy stress test, de vegig 4,2ghz-en porog, nem throttlingol. Semmit nem allitottam rajta, BIOS-t beken hagytam.
COD Warzone alatt 95 fok.
Idle-ben / netezve 40-60 fok kozott mozog, 7-8 fokokat ugralva.
Teljesen uj build, 2 napos.
(proci huto majd lesz jobb, de most meg par hetig ezzel kell elni)
Tudnatok segiteni hogy mikent erdemes beallitani hogy elkeruljem ezeket a brutalis szamokat?
A segitseget elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest