Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hővezető paszták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amazon Fire TV stick/box
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabó András
tag
Win7-em van, és egyetlen programot sem találtam ami nem lenne vírusos és a gépemmel is kompatibilis.
Találtam CPU Tweaker-t, EVGA Precision X-et, Intel XTU-t, de egyik sem volt jó a gépemhez. Más programot nem ismerek. (MSI Afterburner)
A CPU egy régi Intel 575 2GHz (egy magos).
A BIOS-omban nem lehet állítani rajta, az nem opció.
Így is tudom használni a gépet, de ha fel tudnám kicsit húzni, nem lenne ilyen lassú. Ha az élettartam lecsökken nem baj, nyilván úgy is jó régi a gép.
(Azokra a véleményekre nem vagyok kíváncsi, hogy ez milyen régi, nyilván azt én is tudom. De nyilván ilyet nem is akart írni senki.)
Állítólag ezt egyálta nem lehet tweakelni. Igaz ez? -
Szabó András
tag
Egy igazi kihívás:
Van egy régi (kb. 2008-as) eMachines laptop. Ezt kellene úgy tuningoln, hogy az sem baj ha 1-2 hónapon belül elfüstöl - persze tüzet ne okozzon a házban - de a max kijöjjön belőle (nyilván ez akkor sem lesz olyan, mint egy 5 éves gép).
Ami hozzá tartozik, hogy tuningban nem vagyok otthon, de most szeretném megtanulniNem, nincs másik gép amin gyakorolhatok
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- Intel I9 14900K + ASRock Z690 PG Riptide + TeamGroup 32GB(2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest