- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PLC programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batistuta7
tag
válasz
Alister71 #30423 üzenetére
5770-es a vga-m,viszont ahogy sejtettem proci limit lesz.elolvastam a linken található magyarázatot ami számomra még mindig nem 100% érthető de elkezdtem állítani a beállításokon.Most a biosba nem tudom pontosan mi a neve amit állítottam De ha jól emlékszem alap órajelet egyből 250-re(itt kifagyott a stabilitás teszten)
aztán 240-re állítottam.valamilyen szorzó 11-re egy másik szorzó 10 re.memória szorzó 3.33 a többit hagytam auton.Jelentős javulás érezhető bár még elférne pár fps,de mivel most sem tudom mit csináltam nagyon nem mertem tovább menni.itt tartok most:[link]
merre tovább? -
Batistuta7
tag
sziasztok
az egész fórumot sajnos nincs időm végig olvasni.a lényeg hogy vettem egy full hd monitort és max grafon egy játék már beszaggat.a lényeg hogy rá akarok jönni hogy cpu miatt van-e vagy videókártya.
Egy amd x4 620-as procim van ezen szeretnék húzni valamennyit ami még biztonságos hogy megnézzem van -e javulás a játékban vagy marad minden.
alaplap:ma 770 ud3 rev 2.
hűtű hyper tx3
lehető legegyszerűbb mód érdekelne ami biztonságos is.Lehetőleg windowsos program legyen ha van ilyen,nem szeretném a biost hazavágni.
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest