- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Külső SSD operatőröknek: Aiffro P10 bemutató
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ati Radeon X1900XT/XTX - X1950XT/XTX
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petiapó
tag
Hali!
A "paging" felvillanás a program része, nem hibajelzés.
Azonban a GEIL Value nemtom mennyit bírhat, én az Ultrámnál úgy vettem észre, hogy ha egy kicsit is túllépem az alap 800MHz-et, akkor kell neki a 2.1V, azaz a +0.3V, cserébe betonstabil.
Ennyitől ezeknek még nincs baja, mert a dobozára is rá van írva, hogy szabadon alkalmazható, de, hogy a Value mit szól hozzá, azt nem tudom (legalábbis hőfokra) -
Pörp
senior tag
A small FFT procitesztre jó, ram-ra nem. 1,35V talán még sok is 2,8GHz-hez egy E6300-nál, nem igen szabad hibáznia ilyen beállításokkal. Ventiszabályzó progikban nem vagyok otthon, nekem szabályzópanelem van. A bios által felkínált ventifordulatok nem is fognak változni, azok csak előre beállított értékek semmi több.
Jimanszky: igazából nincs olyan időtartam konkrétan, ami garantálja hogy sohasem fog hibázni.
A lényeg, hogy ha csak játszol, filmezel, netezel, akkor pár óra hibamentesség elég jó stabilitást jelent. Vannak olyan alkalmazások, amelyek nagyobb hibamentességet követelnek, ott előfordulhat gebasz. Hallottam itt a ph-n olyanokat akik 12 órára esküdtek, sőt 24 órára, azonban az általános vélemény hogy pár óra hibamentesség jó stabilitást mutat. Az ilyen pár perceket követő hiábázások azt jelenthetik, hogy valami nem kóser. Egyébként maga az orthos progi is hibázhat ezt is olvastam már valahol...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Path of Exile 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Iqos cigaretta
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest