- Megfizethető miditornyokkal gyarapodott a Chieftec portfóliója
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
Új hozzászólás Aktív témák
-
szitaati
aktív tag
Coretemp szerint most 45C idle (C1E és EIST kikapcsolva, kis pluszfesz a procin, 11x255), Orthos alatt 60-62C. Everest szerint ezekből vonj le 13-15 fokot. Mindenesetre érdekes, hogy a 255-ös fsb-t is csak fesz emeléssel viszi Orthos stabilan... Ennyire gyengusz lenne a proc? Csak nem...
Amit mondasz kipróbálom majd 7végén, egyelőre az én gépem osztja a netet, úgyhogy kell a másik hálókari. -
szitaati
aktív tag
Szia!
Köszi a választ! A tápom Corsair VX450-es, a bios az 1.4-es. Eredetileg 1.1 volt rajta, az 1.4 annyit változtatott, hogy most 255ös fsb-vel stabil ugyan, de Orthos mellett meghal a gép(mármint Ortos nem hibázik, csak az egész úgy belassul, hogy percekbe telik, míg bármi történik), mígy az 1.1es bios-szal ugyanezen beállításokkal Orthos mellett tudtam azért netezni...
Lehet felteszem az 1.2-őt Zájec mintájára.
Egyébként most néztem, hogy én a PCIe frekijét állítottam 100-ra, a sima PCI-ét 33,33ra kéne, viszont hol a fenében van ilyen opció?Vak vagyok, vagy tényleg nincs ilyen? A másik, amit a C2D tuningos fórumban olvastam, hogy kapcsoljam ki a ,,Spread Spectrum"-ot. Na most emlékszem, hogy a régi AMD-s lapomon volt ilyen és tényleg ki kellett kapcsolni, itt viszont ezt sem találom.
Szóval ezek nem kavarhatnak be ennek a PCI-os Matrox videokari-csodának? E mellett még van egy PCI-os hálókártya is, de én inkább a videokarira gondolok. Szegénykén van egy kb akkora hűtő, mint az alaplapon a SB-n, viszont alig birom kézzel megfogni...
-
törölt tag
játékok alatt is sikerült mérni, ott is volt különbség, bár gtx-el csak fps csökkenést láttam, sehol nem volt olyan hogy itt még megy ott meg nem, de ha középkatos vga van akkor vista alatt ugyanazzal a romlással már vissza kell venni pl szűrőt. és akkor nem a dx10 miatt akadt probléma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest