Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
Saca0311 #1071 üzenetére
De, csak néha viccelődünk is azé
Vista vs Xp: Személy szerint nem szeretnék itt is elindítani egy vitát erről az egészről, van már erre pár topik
Annyit tennék hozzá csak, hogy valaki írta, hogy Xp nem szereti a tuningot... na ez hülyeség, Vista előtt is volt tuning, nem is kevés ugyebár
Az azonban lehetséges (sőt, a Vista megjelenésekor volt is rá precedens), hogy Vista alatt jobban kijön, ha instabil a rendszer. Sokaknak volt olyan, hogy azt a beállítást, amin ment XP alatt a cumó, azt a Vista kékhalállal hálálta meg (mint mondtátok, más a memóriakezelés, meg még egy csomó minden, érzékenyebb a drága, na). Sőt, emlékeztek, még videókareszt sem lehetett egy csomó ideig húzni alatta, mert nem volt megfelelő program, ami helyesen működött volna... Szerencsére ez már elmúlt, sőt, én bátran ki merem jelenteni, hogy Vista alatt sem rosszabb az élet, nekem legalábbis fél éve biztos az van, és pár bosszankodáson kívül nem volt gondom se tuningal, se magával a rendszerrel.
Magyarul nem mérvadó, hogy milyen rendszer van fent a gépen, a tuning a hardver elemektől fog függeni.
-
zsid
senior tag
válasz
Saca0311 #1059 üzenetére
Helló
Nekem a sempronom majdnem egy évig ment 2,4GHzen a K8N ben és semmi baja nem lett a lapnak
Én egy Samsung TCCCvel és egy Hynix D43-mal nyomultam,472MHz-ig bírták a 2,5-3-3-5 1T időzítéseket, a felett csak a 3-3-3-8 2T-t próbáltam.
Ha jól emléxem akkor a rendszerem akkor volt a legjobb, amikor a proci nemvolt 2,4GHzre húzva,hanem a ram volt túlpörgetve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 11
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos fejegységek
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Assassins Creed Shadows Collectors Edition Xbox
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest