Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz0302
csendes tag
válasz
üzenetére
A video kártyám egy gts540 szóval jelenleg nem azt kívánom húzni, talán egy rendes nem dual cpu hanem igazi dual core (abból is értelmesebb) kitudná hajtani de egy e2140 től nem várom
a procit kéne valahogy megoldanivállalom a feszültséget, valami programot is találtam rá:
http://www13.plala.or.jp/setfsb/innen olvastam:
http://cputuning.uw.hu/Valami IC kódót kell kiválasztani de nem tudom hogy azt hol kell megnézni
valaki tudja esetleg hogy mi az az IC kód vagy hol keressem? 
-
NFree
addikt
válasz
üzenetére
Olyan , hogy nem bírja a tuningot a játék , nincs. Olyan részét terheli a rendszernek ami nem stabil, ezért kell töbféle módon tesztelni a stabilitást, nekem soha nem volt gondom tuningal , ha rendesen leteszteltem az adott konfigot.
(#41829) hadogabi1
Biztos van megoldás a gondra , de sajnos , ivy bridge-hez nem értek.
Nagyon szépen megkérve keresd meg őt [kat777] de mielőtt őt megkérdeznéd , látogass el a procid topikjába, ott biztos kapsz már konkrétabb beállításokat teszteket miként futasd, hogy mi lehet a baj.Linx hogy futott pl? a használható teljes memóriát ráküldted? Esteleg nézd meg prime-al is , mind a 3 féle tesztet legalább 2 ó-ig futtasd, ha ezek megvannak és nem hibázik akkor már 95% ban stabil gépet kapsz ami nem szabad , hogy hanyatt dobja magát a játéktól.
Esetleg látogasd meg a játék topikját , hogy tuningolt konfiggal volt-e valakinek problémája a játékkal.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Call of Duty: Black Ops 7
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Vezetékes FEJhallgatók
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Arc Raiders
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 100% Akkumulátor
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest