Új hozzászólás Aktív témák
-
Balathruin
veterán
válasz
konci79 #42002 üzenetére
Szerintem nem lesz gond, nálam 2000-re van belőve.
Amit még megpróbálhatsz, az az FSB-s húzás, mert akkor a ramok is kapnak. Nálam nem nagyon sikerült, mert ahogy vittem fel az FSB-t, úgy tolta fel a monitor frissítését, 112-n meg már 67Hz volt a 60, 75 meg 84,4, a 85 meg már majdnem 100. Stabilan sem maradt, de kisebb FSB-vel meg elfelejthetem a 85Hz-t, ami képcsövesnél fontos, hogy nem folyjon ki a szemem, pedig jó lett volna az 1333 CL9 ramokat 1792 CL9-en járatni fesz. emelés nélkül. -
Balathruin
veterán
válasz
konci79 #42000 üzenetére
Ha nem szeretnéd elfüstölni, akkor kellene hőfokot mérni alapállapotban és Prime95-tel terhelve.
Ha nem pörög teljesen az nb, akkor az szerintem azért van, mert a gpu max. terhelésen megy és annak adja az erőt. (ezt még mai napig nem értem mi a francért nem lehet kikapcsolni, mert nálam 99%-os gpu-n 3000-3300-ra visszavesz a proci 4300-ról)
Megéri húzni az nb-t, mert a memória vezérlő gyorsul vele, így a ramok is gyorsulnak, ezért gyorsabb lesz a vram is.
Auto feszt majd állítsd be, mert elképzelhető, hogy kevesebbel is beéri. Nálam 1,2V fölé teljesen értelmetlen kihúzni, mert a nagy értékek úgy se stabilak.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest