- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balathruin
veterán
válasz
dugesz0302 #41892 üzenetére
Többet nem tudok segíteni, szoftveres húzáshoz nem értek.
-
Balathruin
veterán
válasz
dugesz0302 #41889 üzenetére
Szoftveresen megpróbálhatod, de procit vagy ramot biztos nem állítgatnák úgy. A videokártya az amit (tudtommal) csak szoftveresen tudsz húzni, bár nekem az integráltat lehet biosban is állítani, de az FM2 az más tészta.
-
Balathruin
veterán
válasz
dugesz0302 #41882 üzenetére
Jól sejtettem én is. Ez egy tök alap alaplap, semmit nem tud, max. meghajtani egy konfigot és kész. Tuning teljesen kilőve.
Az egyetlen gyorsítási mód az az, hogy másik procit raksz bele, de szerintem abból sem támogat túl sokat, meg az alapból pénzbe kerül, a tuning meg nem...
-
Martin97
aktív tag
válasz
dugesz0302 #41882 üzenetére
Ezzel a lappal nem nagyon fogsz tudni tuningolni mert nem tudod állítani az fsb-t, ramok órajelét, stb.
Úgyhogy szerintem csak szoftveresen tudod befolyásolni az értékeket. Pedig ezek a procik tényleg elég jól pörögnek egy megfelelő lapban -
válasz
dugesz0302 #41879 üzenetére
Az az alaplap kb annyit tud, mint egy laptop. Tehát semmit.
De ha lefényképezed a biost akkor esetleg többet tudunk mondani.(#41876) Corsair90@ sztem tökvilágosan fogalmaztam. Kérünk Bios képet.
-
Martin97
aktív tag
válasz
dugesz0302 #41879 üzenetére
Tisztelt dugesz0302!
Ha biosban nincs semmilyen állítási lehetőség akkor csak szoftveresen tudod állítani az órajelet (setfsb), de ez az út nem javalott (mert ha jól tudom nem tudsz feszt emelni, ramokat finomhangolni, és a pci órajelet sem tudod fixálni, de ez nem biztos).
-
Balathruin
veterán
válasz
dugesz0302 #41874 üzenetére
Ha 4 giga ramod van, akkor 64 bites oprendszer kell mellé. Számítógép tulajdonságainál kiírja, hogy 32 vagy 64. Ha 32, akkor azért nincs meg a teljes ramod.
Mást most nem tudok segíteni, nem tudom miért szoktak eltüntetni húzási lehetőségeket biosból, nálam eddig mindig ott volt a helyén. Elképzelhető, hogy a lap nem támogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Ryzen 3 3200G processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ryzen 5 5600G + Cooler Master Hyper hűtőborda / G.Skill AEGIS CL16 DDR4 3200MHz
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged