Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
robikaa99 #41843 üzenetére
Autón ne hagyd a cpu core volt-ot negyogy megtréfáljon, tessék beállítani kézzel az optimális feszt.
Tessék kicsit érdeklődni a proci topikjában , hogy mennyi az adható max fesz 24/7 re.
És utánna tessék alapra beállítani, és ha kel akkor adni rá keveset mindíg amíg el nem éred meg nem találod azt a feszt ahol stabil a masina.
Ha ez megvan s esetleg van rá lehetőség kezdhetetd az energiatakarékos ficsőröket is belőni.(#41834) RetepNyaraB
Igen ezeket a dolgokat is kell piszkálni , csak nekem, hogy 1 helyen vanak, s van közte vagy 4 db c-s , ugye gyors kilövöm mindet de még soha nem néztem , hogy mik is azok pontosan, a lényeg , hogy ne ugráljon a freki ha én nem akarom.pedig régebben ki kapcsolgattam olyasmit is amit írsz emlékszem rá de olyan az agyam mint a szita sajnos.
-
robikaa99
csendes tag
válasz
robikaa99 #41842 üzenetére
Na most már a gép hivatlosan athlon 2 x4 b25 nek ismeri fel
3159mhz en 54 fok ig ment fel túlhajtás teszten de majd még rakok rá kicsit, megnézem a 3,4 ghz-et.
Volt nem kellett állítani auton hagytam és ugy jó volt
Egy darabig nézegettem a biost azt sem tudtam hogy kezdjem el. de csak rájöttem végül..köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged