Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
megint én #20130 üzenetére
Nem értem miért ilyen meleg...a Hyper TX-2 nem olyan rossz hűtő úgy tudom. A pasztát sem túl régen vettem, egyenletesen van elkenve a procin.
Az előfordulhat, hogy nincs jól feltéve a hűtő, de ha belepusztulok sem tudom felrakni jobban. Az alaplap hajlik, a kezem vérzik, mert folyton lenyúzom valamelyik bordán róla a bőrt, mivel sehogy nem férek hozzá a kis pöckökhöz rendesen, amiket le kell nyomni. Hiába vennék mondjuk egy TX3-at azzal sem lenne jobb a helyzet, mert azt se tudnám jobban feltenni, az is húzná az alaplapot, ráadásul azt is ezzel a **** technikával kell feltenni. Elvenném a diplomáját annak a mérnöknek, aki kitalálta ezt a rögzítési formát.
Vagy a TX3 ilyen szempontból előnyösebb?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OTP Bank topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux haladóknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő