Új hozzászólás Aktív témák
-
kulerr
őstag
válasz
Szoszibá #4742 üzenetére
hmm, tényleg elég gáz a dolog, lehet h kisördög szállta meg
,de komolyra fordítva engem is a ram szivat..előző lapomban (P5K) a ramjaim simán mentek 1100Mhz-et is akár. Amostaniban meg vagy 1:1, 1:1,2, és így csak 960 most...nem tudok vele mit csinálni én sem, pedig mindent kipróbáltam már.
Másik rammal jó a deszka, és a mostani ramjaim is jók másik deszkában...le lettek tesztelve és nem csípik egymást valamiért...lehet h nálad is ez a helyzet.KMT: azért így már más a történet, Igen tudom h sokan panaszkodnak rá de pont azért a belassulás mert a legnépszerűbb de állítólag új szervert fog kapni...de nem védeni akarom nekem tök mindegy ki mit használ...
-
qdak
addikt
válasz
Szoszibá #4742 üzenetére
ő én pl kiprobálnám h nem 400 on hanem 405 őn v környékén hajtom épp mopstanában olvastam h bizonyos mhz ken lehet instabil a rendszer de lehet 1-2 mhz el fejeb lejjeb jobb lesz csinálj képeket
esetleg vedd vissza a 4 es cl t 5 re és probáld a ramod nagyobb mhz n h ugy birja e mennyi az alap cl ?
orthos meddig megy tuningoltan ?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest