Új hozzászólás Aktív témák
-
kulerr
őstag
válasz
Szoszibá #4742 üzenetére
hmm, tényleg elég gáz a dolog, lehet h kisördög szállta meg
,de komolyra fordítva engem is a ram szivat..előző lapomban (P5K) a ramjaim simán mentek 1100Mhz-et is akár. Amostaniban meg vagy 1:1, 1:1,2, és így csak 960 most...nem tudok vele mit csinálni én sem, pedig mindent kipróbáltam már.
Másik rammal jó a deszka, és a mostani ramjaim is jók másik deszkában...le lettek tesztelve és nem csípik egymást valamiért...lehet h nálad is ez a helyzet.KMT: azért így már más a történet, Igen tudom h sokan panaszkodnak rá de pont azért a belassulás mert a legnépszerűbb de állítólag új szervert fog kapni...de nem védeni akarom nekem tök mindegy ki mit használ...
-
qdak
addikt
válasz
Szoszibá #4742 üzenetére
ő én pl kiprobálnám h nem 400 on hanem 405 őn v környékén hajtom épp mopstanában olvastam h bizonyos mhz ken lehet instabil a rendszer de lehet 1-2 mhz el fejeb lejjeb jobb lesz csinálj képeket
esetleg vedd vissza a 4 es cl t 5 re és probáld a ramod nagyobb mhz n h ugy birja e mennyi az alap cl ?
orthos meddig megy tuningoltan ? -
mokus1
addikt
válasz
Szoszibá #4735 üzenetére
Hát ha nem nagy macera szerintem azért nézd meg külön-küön rammal igaz akkor se lehet biztosra menni mert úgy kicsit ,,pihen" a chipkészlet.
AMúgy milyen táp+proc+vga??Nekem P5B-m van és everest 40fokot irt ki ráá +-2-3fok.és csak a borda volt 65fok körül szerintem kicsit tappintsd meg és érezni fogod.
-
mokus1
addikt
válasz
Szoszibá #4729 üzenetére
Kukkancs bele a házba hát ha koszos vlami.De én a lapra gyanakszom, bár bírnia kéne ahogy te is irtad ment régebben.
Vagy az is elképzelhető hogy amikor a proci magasabb órajelen fut több melegséget kap a ram,Ha így van próbáld megtámogatni hűtéssel.De chipsetre is megnézheted hogy h reagál a hűtésre. -
kulerr
őstag
válasz
Szoszibá #4721 üzenetére
bocsi h belekapcsolódok...
lemaradtam de milyen ramjaid is vannak?, mert gyanítom azért dob hibát mert nem bírja a ramod ezen a 4-4-4-12-öt, meg mivel 1:1-nél gyorsabb is evidens h a terhelése is nagyobb...az értékeken ha állítasz stabil lesz, vagy nem tudom mennyit adtál nekik? -
qdak
addikt
válasz
Szoszibá #4689 üzenetére
FSB
AM arány 1:1 és a memóriák 800 mennek
FSBAM arány 2:3 mert a ramokat 800Mhz-re kapcsoltam. v mit elirtál
elvileg az egy nagyon tuningos proc amugy mienek a ramjaid pontosan ?
azt utána beálitjuk h jo legynecotag az fsb felemeled annyira h 3,6 on menjen vszinu ezt még birnia kell a cuccnak fesz nélkul ha nem emelj 1 kicsit a feszultségen majd teszteld orthosal h stabil e
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 14400F - 4.7 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD I Phenom I Athlon I A10 I FX I Ryzen I FM2 - AM4-ig 2.000ft-tól
- Intel i7 9700K
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest