Új hozzászólás Aktív témák
-
Henryk
aktív tag
Na azóta is próbálkozok megállás nélkül.. elsőre felküldtem 500as fsbig, ott befagyott a vista betöltésnél, de lehet hogy csak kevés volt a fes nemtudom, most itt tartok megpróbálom újra azt az 500at hátha..
amúgy egy ilyen lappal egy ilyen procit max mennyire lehet felhúzni? 4ghz szóbajöhet? persze léghűtésselha valamit nemjól csinálok szóljatok, én nem értek hozzá annyira csak irogatom össze vissza hátha elindul aztán örülök
-
Telefunen
őstag
Jah igen, a szorzó/fesz állítást a BIOS-ban az "Advanced BIOS features" almenenüben találod C1E és EIST néven
FSB témára: A magas FSB csak akkor éri meg, ha megfelelő PL társul hozzá. Egy anand-os képlet szerint: Trd=tRD*(FSB/1000) -ahol arra kell törekedni hogy a Trd minnél alacsonyabb szám legyen, mert így lehet a legjobb teljesítményt elérni.
lipi67: Köszönöm! Gorneck23 féle standard, én csak felhasználtam
-
Telefunen
őstag
nyomj egy ctrl+f1-et a BIOS főképernyőn és megtalálod az időzítéseket a MIT menüben, mellesleg frissíts BIOS-t, az újabbakban már ctrl+f1 nélkül is megjelennek az időzítések (illetve a hőfok is gyanús, főleg passzívan, csúnyán félremér, annál még a szobában is melegebb van.. gyárival, terhelve, passzívan lenne vagy 80 fok, tapasztalatból mondom)
-
Telefunen
őstag
Robust Graphics Booster----------auto
CPU Clock Ratio------------------7
CPU Host Clock Control-----------enabled
CPU Host Frequency--------------430
PCIe Frequency------------------100
CIA 2----------------------------disabled
System Memory Multiplier-------- 2,4
Performance Enhance-------------standard
Dram Timing Selectable-----------manual
Cas Latency Time----------------5
Dram Ras to Cas------------------5
Ras Precharge--------------------5
Precharge Delay------------------15
Act to Act Delay------------------auto
Rank Write to Read Delay----------auto
Write to Precharge Delay----------auto
Refresh to Act Delay---------------auto
Read to Precharge-----------------auto
trd-------------------------------auto
trd Phase Adjustment-------------auto
System Voltage Control------------manual
DDR2 Overvoltage Control----------+0,2 (bár nemtudom milyen ramod van, Kingmax-nak, CSX-nek elég ennyi)
PCIe Overvoltage Control-----------normal
FSB Overvoltage Control------------normal
GMCH Overvoltage Control----------+0,1
V Core-----------------------------normal ----> ezt akkor emeld ha így nem menne.pl 1,3-ra...Ennek így kb. menni kell...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged