Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-book olvasók
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dawe88
csendes tag
Sajnálom, de konkrétan passzolok. A Te rendszered meg aztán kicsit se hasonlít az enyémre. Ez persze csak részben számít, mert a probléma u.a.
Gondolkodtam, ez szerintem nem fesz probléma, mert a Windows indulásakor tutira a (az én esetemben) 2,8Ghz-el indul a gép. Meghát a szorzónak nincs köze a feszhez (csak az FSB-nek). De majd utánanézek, hogy a szorzó miért változik... Egyet próbálj még meg (majd én is megteszem, de csak pénteken megyek haza)!
A BIOS-t állítsd vissza alapra (restore vagy mittudomén) és úgy nézd meg, hogy van-e ilyen probléma. Igazából az EVEREST-et én is csak az után néztem, hogy 'tuningoltam', tehát lehet, hogy eddig is volt ilyen. De szerintem ez nem probléma, de tényleg utánanézek majd... -
JimKirk
tag
Ez tegnap nalam is megesett, hogy a biosban beallitok 8x332,5=2660mhz es az Everest kivetelevel a Core Temp es az Orthos is 3330mhz-n latja futni a procit! 10 perc utan ki is fagyott a gep! Valamint a Core Temp mindig 15 fokkal tobb mag homersekletete mutat! Szakik szerint pedig neki kell hinni...
Valami otlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Battlefield 6
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Asztalos klub
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

) Tutira tud neked valaki segíteni. SŐT! ÜDV!