- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Hobby elektronika
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
puttputt #8239 üzenetére
Szia!
Így érthetőbb(bár bevallom,most se nem tudm,h pontosan milyen tápot vettél..-igaz nem rég keltem)A többi tiszta sor.
Hűtő:Igen egy asus silent square pro.Műszakilag és esztétikailag hibátlan,bobozában minden tartozékával 1ütt.(fele ki se volt bontva)Ill.a hűtő a gépban van még.A bajom az vele,hogy ..
Én Abitos voltam,semmi gáz nem volt.A 8400-est(C0-s)1,705v-on lehűtötte(plusz ablak),1,5v felett prájmoltam stb..Viszont a kis abit deszkámat jól eladtam(ma már sajnálom,mert az Abit IP35-E,simán ver sok-sok p45-ös deszkát CPU TIUNINGBAN-ez fontos,mert nem azt mondom,h jobb mindenben náluk!!!,de pl:[asszem,h ezek az eredmények igazolják].
Szóval eladtam,s jött a giga UD3R.Na a lap hűtése magas.Sajna az asus kerete(amit mint bölcsőt,fel kell szerelni,h fel tudd tenni magát a hűtőt)ütközik vele.Csak 90°-kal elforgatva tudom rászerelni.Így nem előről szív s hátra fúj,hanem a VGA felől szív,és a hát teteje felé fúj.S ez nálam +5°-ot jelentett.Ezért rendeltelm engusztólegy Thr.ultra 120 eXtreme-t.
Kb jövhétre ér ide.
ja!!!-"Talán egy jó hűtéssel-táppal ellensúlyozható a C(0)-enyém hátránya,"-összességében jobban húzhatók az E0-s darabok,de...rengeteg kiváló C0-s van és..sztem a ph legjobb 8xxx-es procija is C0-s.-Bocs mindenkitől a nem éppen szervesen idetartozó sorok miatt,de asszem aki asus hűtőt venne,annak tanulságos lehet.(IP35-E -nél is összeért a bölcső és az északi híd bordája)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest