Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
privacy99
senior tag
válasz
colker #41461 üzenetére
Köszi
Megcsináltam, a CPU-Z alapján mostmár minden rendben van. A proci tuningot inkább hagyom a francba egyelőre, 1 hónapon belül beújítok egy jó hűtőt rá, aztán már csak azt kell feljebb húzni. Bár azt nem értem, hogyha auto-ról manual-ra állítom az Ai Tweaker-t, akkor miért nem lehet 1600Mhz-et választani, csak elég furcsa (nem kerek) értékeket.
Most auto-n van, 1600Mhz-re van állítva a memory freki, a timingoknál pedig 9-9-9-27-et állítottam be, ami elvileg a gyári érték. A proci így 3,8Ghz-ig tud "felpörögni", ez az alap Turbo órajel, később pedig majd feljebb veszem új hűtővel olyan 4,6 - 4,8 környékére. Csak az a gond, hogy akkor mindenképp manual-ra kell állítanom az Ai Tweaker-t, mert ha jól tudom csak úgy húzhatom a procit, akkor viszont a RAM-ot nem tudom 1600-ra tenni. Fúú de bonyolult ez
Még megnézem, hátha lehet a procit húzni úgy, hogy az auto beállítás megmarad. Az lenne a legjobb.
Csak kényelmesebb lett volna, ha a TurboV EVO normálisan állítja be a dolgokat. Egy kattintás..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Apple asztali gépek
- Motoros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-8500 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest