Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
KaiotEch
üzenetére
Én 4 gigát írtam, nem 4.2-t
Utóbinál már nem fog menni ilyen nagy offset, jó eséllyel. LLC vezérlést extreme, vagy ultra szintre raktad??
Ezenkívül írtam linket is korábban, nagyon kimerítően körbejárta benne a szerzője a témát, ráadásul Asus lapra vonatkoztatva a 2500k tuningot.
Lépj ki a write only üzemmódból lgyszíves.szerk.: az sem derült ki, miben szeretnéd a VGA-t kihajtani? BF Multira a 4.5Ghz is kevés lesz, single-re pedig 4 is bőven jó (sok).
(#41004) Kaci84@ akár megdögölhet, igen!
1,45V csak komoly hűtéssel, a háromcsöves lég az nem ez a kategória (bár próbálni kell, mert hátha mégis). BF az nem teszt, ezért nem mérvadó.
Ilyen AMD-t ne nagyon engedj 65 fok fölé tartósan, de ezt LinX, vagy IBT segtségével teszteld.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- New World - az új Amazon MMORPG
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Utóbinál már nem fog menni ilyen nagy offset, jó eséllyel. LLC vezérlést extreme, vagy ultra szintre raktad??