Új hozzászólás Aktív témák
-
joker1220
őstag
válasz
Santiagain #28626 üzenetére
Nos nekem volt egy Dual Core E6700 am és ott az órajel levételével egyidőben a feszültséget is levette arányosan!
Jelenleg egy Phenom x2 555 BE procim van ahol ugyanígy mükszik az energiagazdálkodási funkció, az órajellel egyetemben a feszültség is megváltozik!
Én személly szerint azt javaslom hogy win7 esetében az energiagazdálkodási profilt az alapértelmezett ''kiegyensúlyozott'' ról állítsd át ''teljesítménycentrikus'' ra, így nagy eséllyel nem fog változni sem az órajel sem a feszkó, persze abban az esetben ha az oprendszer felülbírálja a proci energiagazdálkodását!
A BIOS-ban elvileg CPU EIST (Enhanced Intel SpeedStep® Technology) szerepelhet!
Egyébként nekem egy Asus M4A77T lapom van és nekem is ha be van állítva 1,400 V akkor a CPU-Z 1,392 V -t mutat, az előző Gigabyte lapomnál sem volt pont annyi mint amennyit beállítottam! Szerintem ez nem jelenthet problémát!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest