Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- SSD kibeszélő
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joker1220
őstag
válasz
Santiagain
üzenetére
Nos nekem volt egy Dual Core E6700 am és ott az órajel levételével egyidőben a feszültséget is levette arányosan!
Jelenleg egy Phenom x2 555 BE procim van ahol ugyanígy mükszik az energiagazdálkodási funkció, az órajellel egyetemben a feszültség is megváltozik!
Én személly szerint azt javaslom hogy win7 esetében az energiagazdálkodási profilt az alapértelmezett ''kiegyensúlyozott'' ról állítsd át ''teljesítménycentrikus'' ra, így nagy eséllyel nem fog változni sem az órajel sem a feszkó, persze abban az esetben ha az oprendszer felülbírálja a proci energiagazdálkodását!
A BIOS-ban elvileg CPU EIST (Enhanced Intel SpeedStep® Technology) szerepelhet!
Egyébként nekem egy Asus M4A77T lapom van és nekem is ha be van állítva 1,400 V akkor a CPU-Z 1,392 V -t mutat, az előző Gigabyte lapomnál sem volt pont annyi mint amennyit beállítottam! Szerintem ez nem jelenthet problémát!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest