Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
válasz
WildDaemon
üzenetére
nem úgy írtad mint a mostani hszd-ben (AMD Phenom II X2 560), így nem volt alap..

-
deathtania
senior tag
válasz
WildDaemon
üzenetére
hajjaj, bárcsak az lenne

szerintem kezdd azzal, hogy elkezdesz cpu szorzót állítani, mint a gigánál, hogy alapfeszen mit bír. bár gondolom már ezen is túl vagy.
még ajánlanám az AMD Overdrive progiját, azzal nagyjából le tudod tesztelni, hogy mit is bírna a lap tuningban, és win alól meg tudod csinálni és egyből benchmarkolni.
feszkók meg értékek procinként változnak. simán lehet, hogy két ugyanolyan prociból az egyik alapfeszen megy 4,2Ghz-t a másik meg 3,5Ghznél meghal. ha ésszel tuningolsz, nem lehet gond.memcsit állítsd 8xes szorzóra alapból, akkor 1600Mhz lesz, bár sztem ezt is tudod.
én kézzel szoktam megadni az értékeket, különben nem szereti a lapocska, és alapból jóval gyengébb értékeket jr be auton-n (pl 1600Mhz-n CL11-et a 2000Mhz-s cl 9es memcsihez...)everest/aida kijrja a valós adatokat, az AMD OverDrive meg főleg kiírja, szerintem próbáld azzal a tuningot.
én 1,45V fölött már nem merek adni a prociknak, nehogy a füst kijöjjön belőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy ruhás topik
- Revolut
- Amazon
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest