- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balulord
csendes tag
válasz
deathtania #28363 üzenetére
Oké de a hűtő úgy van rajta hogy nem tudom ki akasztani a kis kalanytyút (a processzornál)
-
joker1220
őstag
válasz
deathtania #28383 üzenetére
Tuningnál az az első lépés hogy a ram szorzót leveszed a legalacsonyabbra, aztán amikor elérted a kívánt órajelet akkor elkezded utánaállítani a ramokat is
Szerintem!
Akkor hajrá!
Kíváncsi leszek a végeredményre!
-
joker1220
őstag
válasz
deathtania #28380 üzenetére
Szerintem ott tuti hogy a ramoknak nem tetszik valami, bár vannak itt páran akik sokkal jobban értenek hozzá!
Esetleg tudnál pár képet csinálni a bios beállításaidról?
-
joker1220
őstag
válasz
deathtania #28265 üzenetére
Szia!
Én sem vagyok profi tuningos, de itt megtanultam az alapszabállyt hogy a legjobb és legbiztosabb a bios bol való tuning!
Tehát fixáld a feszültségeket, bios ban állítsd be a megfelelő értékeket és ha rám hallgatsz akkor ne használd se az amd overdrive ot sem az EasyTune-t ( max pillanatnyi tesztelésre! )
Én sosem használtam szoftveres tuning progikat, csak a bios ból, most hasonló eredményem van mint neked!
A másik dolog hogy a phenom ii x2 555 be memóriavezérlője a dd3 1333 mhz támogatja hivatalosan, ettől felfelé már nem garantált hogy normálisan menni fog!
Nekem is 1600 as kingmax ramok vannak benne 1333 on mennek!
Ha pedig már szorzózár nélküli procid van akkor miért nem a szorzó val mész felfelé?
Nekem jelenleg így áll a cucc:
Ami nem látszik hogy az NB alapfeszen (1.2v) 2400Mhz megy.
A proci pedig a 3.2Ghz (1,425v auto) helyett 1,4 v-n megy 3.5Ghz
Persze lehetne vele feljebb menni de nekem hőmérséklet és zaj
szempontjából ez az ideálisEgyébként itt van egy kis szaksegítség a tuningal kapcsolatban!
AMD K10/K10.5 túlhajtási útmutató
Ebben pont egy phenom II x2 555 is szó van többeközt
Sok sikert!
-
WildDaemon
aktív tag
válasz
deathtania #28289 üzenetére
Ennyire ne nézz lámának ezen már réges-rég túl vagyok..
Ezért kértem hozzáértő hozzászólását...a deszka beállításai, az adható feszültségekre lennék kíváncsi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged