Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
válasz
KaraDani
üzenetére
1 Gb-os kártyám van,üresjáraton-míg nem húztam- kb 60-65% volt...
Ez max felment 80-85%-ig,netezés közben,firefoxot használok..most 95% felett van,és nem találom az elvesző ramot,nézem mi fut,de nincs...
Kb.150Mbyte eltűnik
tudom-tudom lehet több ramot kéne belevenni,de a régi gépemet kéne eladni,de mivel vizsgaidőszakom van,sok vizsgával........
-
yolan
őstag
válasz
KaraDani
üzenetére
persze, hosszú távon nem egészséges szerintem sem, noh meg amit az a szenzor mér, meg a nem publikus tjmax értékek, kicsit sántít minden
a mostani 8400 hála nem melegedős, meg eddig csak mínuszban teszteltem, az e6300-am viszont 65-nél feladta, ott kezdett el védekezni, pedig a feszt még bírta volna bőven (amit igazolt utána a szárazjég), 65-öt mutatott minden, és puff, másoknak meg megint más ez az érték, szóval proci függő is, no meg tjmax, meg környezet, meg minden
lényeg hogy a hővédelem működik, aztán ha tuning közben belefutsz, legalább tudod hogy mi a vége hőben, persze értelmes léps az alatt tartani, mert ugyebár minél hidegebb, annál jobban megy azonos feszen is (még léggel is tapasztalható ez)
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Milyen videókártyát?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- World of Warships
- Filmgyűjtés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HP Thunderbolt 4 kábel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest