Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
stress test alatt mekkora max normális hőmérséklet?
64 fokra felkúszás jó,vagy azt jelenti inkább a további tuningot ne erőltessük?
-
fairi
őstag
válasz
KaraDani #12218 üzenetére
1 Gb-os kártyám van,üresjáraton-míg nem húztam- kb 60-65% volt...
Ez max felment 80-85%-ig,netezés közben,firefoxot használok..most 95% felett van,és nem találom az elvesző ramot,nézem mi fut,de nincs...
Kb.150Mbyte eltűniktudom-tudom lehet több ramot kéne belevenni,de a régi gépemet kéne eladni,de mivel vizsgaidőszakom van,sok vizsgával........
-
fairi
őstag
nem engedte, az opció nem müxik...
most újra állítgattam memória,fsb,szorzót,kékhalállal jutalmazott(262 fsb-nél)..
így maradtam az eredeti dolognál...
gagdetek megjavultakvissza az alapértelmezett memóriaszorzó,így lettem újra 1533 Mhz-es ramom...
ez nincs teljesen rendben,fura módon elfogyik a ram,95% a ram használtság!Mikor alacsonyabb volt a Mhz,akkor nem volt a rammal gond!!!!75-80%-nál tovább nem fogyott -
fairi
őstag
válasz
KaraDani #12205 üzenetére
fsb növelem,clock rationt csökkentem..kb 3400-3500 köze belövőn Hz-et...
memoryclockot lejjebb állítom.--->1333hz így visszakaphatom,de közben fsb kb 250-ig biztos felnövelem :S(most 227)
fsb növelés okoz gondot?
nem akarom kinyírni a procit...most 1,42V-on van,automatikusan állt be ennyire,hozzá nem nyúlok az tuti!
-
fairi
őstag
válasz
Hasaggymeg #12194 üzenetére
próbáltam progival tuningolni,eredmény csak kékhalál,nem inkább feketehalál lett,alig éledt újra a gép...
pedig csak a tesztfázis kezdődött el,ami megnézi mennyire stabil a gép....biosból húzogatom,3 ghz-ről 3,4 ghz-ig húztam,de csak fsb emeléssel,semmihez se nyúltam..atomstabil
szóval ennyit ezekről a csoda teszt-tuning progikról...
easytune 6-ot próbáltam,amit az alaplaphoz kaptam...
-
fairi
őstag
Phenom II X4 B45 órajel tuningolásával pőicit próbálkozol..
CPU FSB-t 220Hz-re növeltem szorzó 15,így most 3300Hz-en van..Közben Memory Bus 733.3Hz-re változott!
DDR3 ramom van 1333Hz-es,és a kis tuning hatásár felment 1467Hz-re...Ez gáz?Piszkáljam meg ezt is,vagy mehet még feljebb..Célom 3400Hz elérése
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Milyen videókártyát?
- Doom: The Dark Ages teszt
- Milyen processzort vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest