Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Blaze71

őstag

válasz yolan #11367 üzenetére

Visszanéztem az évekkel ezelőtti Everest Riport file-okat. Mivel én alapfeszen szoktam tuningolni, a riportban található érték mérvadó számomra. Ezek szerint s775-ös procival akár mennyi gép adatait néztem, mindenütt 1,37 V-ot ír CPU Vid-re. Az s478 esetében csak egy riportot találtam és ott a 3,0 GHz-es Prescott Pentium 1,62 V. Mivel már nem emlékszem rá, hogy mennyi a gyári adatok szerinti érték, várnám a reagálást. Viszont lehet,hogy az újabb lapoknál valamiért előfordulhat a dolog, de én még nem találkoztam vele.

Zodo! Megtennéd nekem, hogy futtatsz egy 3DMark2005-öt is alapbeállításokkal. Tehát 1024x768, meg ilyenek. Ha van rá lehetőséged, akkor az összes kiválasztható teszttel, ami olyan 10-11 perc. Ennek a pontszáma érdekelne a 3,5 GHz-es órajelen. Így össze tudnám hasonlítani, hogy mennyit jelent egyrészt a 4 mag, másrészt meg a K10. Kellene a CPU score is külön. Majd megírom, hogy nálam hogy néz ki pontosan, de elöljáróban csak annyit, hogy K8 2,7 GHz és K10 3,5 GHz között 6000 pont lett a különbség változatlan VGA beállítás mellett.

Új hozzászólás Aktív témák