- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Acer notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
eight
senior tag
válasz
darál0w #26338 üzenetére
hát mondjuk nem látni a burkolat alá, de azért biztos jut a melegből a házba is bőven
-
BRIKLY
veterán
válasz
darál0w #26304 üzenetére
jaaa, hát az lazán lekörözi az enyémet.. ilyen gagyi házban.. sőt, a kép megtévesztő, mert nekem a procival szemben nincs kifurkálva.. hátul van egy 8 centi ami pörög ezret,aztán csoki.
-
BRIKLY
veterán
válasz
darál0w #26280 üzenetére
akkor jól tudom.. erről mi a véleményed?
-
BRIKLY
veterán
válasz
darál0w #26269 üzenetére
na megjöttem gépről mert telefonról írok olyan cifrákat hogy én sem igazodom el rajta...
erre mondják a lapom topikjában hogy küldjem neki.nem lefagy. pont ez az érdekes. elmentem a BIOS-t, és azonnal kikapcsol a gép.
-
-
BRIKLY
veterán
válasz
darál0w #26184 üzenetére
ennyitől??
pár szóban visszatérve a tápokra. megfordult már a kezemben pár száz gép,egyetlen 1 darab márkás táp sem volt még a kezemben,sem azokban a gépekben amiket csináltam. de még egy tápot sem öltem meg,és döglött táppal sem találkoztam. illetve egy ismerős bénázott egy "kicsit",és üzem közben csinált egy szép zárlatot a táp belében(csavarhúzóval belenyúlt). egy nagy durranás,villany automata kioldott. ez is egy kodegány táp volt. a gép minden alkatrésze túlélte!
-
eight
senior tag
válasz
darál0w #26168 üzenetére
Ne felejtsük el hogy milyen világban is élünk, és hogy kik is szoktak itt prosperálni, márpedig a Codegen rohad sok embert "csapott már be" és/vagy keserítette meg napjait.
Néztél mostanában gyártott Kodegány tápot? Én nem rég tesztelgettem egyet, és bár még mindig szarok, de már rég nem olyan durván mint mondjuk 1 évvel ezelött.
Nem lepődnék meg ha 5 év múlva ott lennének ahová az Asrock is jutott, márpedig kevés számítástechnikai céget ismerek aki több használhatatlan szemetet adott el pénzért mint az Asrock. -
BRIKLY
veterán
válasz
darál0w #26168 üzenetére
tudom hogy nem megbízható,és azt is tudom hogy nem 400W. de a gépem sem annyi. veszett brutál tuningal sem lenne 400W a gépem...
nem azt mondtam hogy húú ez mááá néccáz vatt akkó semmi gond. ezt is le fogom cserélni ha az anyagiak engedik. ez meg szinte ingyen volt. a 300W-os kodegány leadott kb 150W-ot, ez meg kb 200-at. (cetlin 14+13 A a 12V-on. )
és mint mondtam, most csak kíváncsiságból akarom felhúzni. annyit kibír ez a sz@r.
(kb 2-3 éves táp,halk mint az állat,a bele meg úgy néz ki mint az új)
ne aggódj! ha segítesz és baj lesz nem téged foglak hibáztatni!!!! -
Misua
senior tag
válasz
darál0w #26081 üzenetére
Igen, lement, 1 oran at futott...de ettol a GTA-tol teljesen elment a kedvem a tuningtol (egyenlore), pl 3600-n CPU fesz 1,425, CPU NB 1,25 - Prime FTT lement kb 1 oran at gondok nelkul...elinditom a GTA-t megy egy ideig es lefagy
Minek is van az a Prime ha van GTA
Tolem okosabb lenne egy olyan programmal tesztelni, mely nem szintetikat, hanem valos jatekok benchmarkjait tartalmazza (es mondujuk havi szinten updatelodne)...mert tuningolni zomeben csak jatekok miatt szoktak az emberek -
Misua
senior tag
válasz
darál0w #26043 üzenetére
Mindesetre az a szaggatas nem a deffektes magokra utaln (remelem
) - leszedtem es felraktam a GTA 4-t. Max grafika 1440*900 Phenom X4 B55 3.2 Ghz - 1GB 5750.
Benchmark 55 FPS 3 alkalommal futott le, aztan 20 percnyi jatek - hallotam a procihutot - mindeggyik mag be volt fogva (70-90%-ban) -
goso535
csendes tag
válasz
darál0w #26069 üzenetére
cpu vcore:1,3 v
cpu term: 1,2 v
cpu pll: 1,55 v
cpu ref: 0,805v
MCH core 1,1 v
MCH ref: 0,760 v
ICH i/o: 1,550v
ICH core: 1,5
DRAM voltage 1,5 v
DRAM term: 0,750
MCH frequency éatch az autora van téve de van olyan opció hogy 266 300 400 nem tudom melyiket kéne kiválasztani illetve
system memory multipler be vannak érdekes opciók hogy x.xxA, x.xxB, x.xxC és x.xxD ez is autora van téve -
norbi1009
csendes tag
válasz
darál0w #26033 üzenetére
Na szeva!Meg van az új karim remélem jó lesz a tuninghoz hd4890 már csak a hűtő van hátra!!Amúgy meg köszi a választ mindenkinek!meg néztem speedfan-al ott 50-60 körüli volt a fok!egyébként a pime95-nél kb 5 perc után leállt a gépem azt se értettem!na mind1 remélem az ajánlott hűtőtök illetve a szaktudásotok segít megoldani a kis problémáimat
Sziasztok lépek moziba asszonnyal(gagyi mami 3 ) -
boxos23
aktív tag
válasz
darál0w #26001 üzenetére
Csá!
Kihúztam az usb ezközt ahogy mondtátok hátha azért van reggelente az első inditásnál kékhalál.De nem ma reggel is csinálta.Meg próbálom ujra rakni a rendszert hátha valami szoftveres probléma van. Ha az sem jó akkor hallotam olyat nem tom igaz e hogy lehet hogy valami a gépembe csak üzemi hőfokon megy rendesen és amíg nincs bemelegedve addig van kékhalál (na ez most lehet hogy egy inditásnyi idő alat eléri valami az üzemi hőfokát) ilyen van??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Formula-1
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Ryzen 5 9600X ///Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest