- Forrmell.enn
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amazon Kindle
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi1009
csendes tag
válasz
darál0w #26033 üzenetére
Na szeva!Meg van az új karim remélem jó lesz a tuninghoz hd4890 már csak a hűtő van hátra!!Amúgy meg köszi a választ mindenkinek!meg néztem speedfan-al ott 50-60 körüli volt a fok!egyébként a pime95-nél kb 5 perc után leállt a gépem azt se értettem!na mind1 remélem az ajánlott hűtőtök illetve a szaktudásotok segít megoldani a kis problémáimat
Sziasztok lépek moziba asszonnyal(gagyi mami 3 ) -
norbi1009
csendes tag
Sziasztok mért van az hogy everestel tesztelem a procikat és a hőfök felmegy 89 Celsius fokig nem mertem tovább várni...Pedig gyári beállításokkal és hűtővel használom!!Ez normális?Mikor a prime 95-el teszteltem ki is kapcsolt vagy 2X-er!!!
-
norbi1009
csendes tag
ok!köszönöm a türelmet és a válaszokat!De erre a win7-es kérdésemre nem tudod a megoldást??
-
norbi1009
csendes tag
Ja hogy van válasz gomb nem is néztem bocs!Szóval akkor előbb a vga és a hűtő és utána a húzás??milyen hűtőt vegyek van valami amit esetleg ajánlotok ilyen célra??
-
norbi1009
csendes tag
egyből 4 ghz??
-
norbi1009
csendes tag
cseréljek vga-t?fogok is de szeretnék elötte egy combosabb procit is...
-
norbi1009
csendes tag
Na most kivel beszélsz??Mert szerintem itt kavarodás van.
-
norbi1009
csendes tag
3.7Ghz-3.8Ghz minél magasabb persze stabilan!
-
norbi1009
csendes tag
Egyébként ki tudja,hogy lehet meg oldani azt a problémát,hogy a win 7 64 bit nem látja mikor meg húzom a procit és mindig csak az alap értéket mutatja!!Ezáltal az élmény indexemen se tudok javítani.Van erre valami meg oldás??
-
norbi1009
csendes tag
Minden féle képen inkább játékra!
-
norbi1009
csendes tag
ok!kösz akkor jövök ide
Először is nézzük meg hogy alkalmasak-e a cuccaim a tuningra!Mit írja mire vagy kíváncsi?,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest