- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Canon EOS DSLR topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
14adam
addikt
üdv
mivel a proci tuningal eddig nem nagyon foglalkoztam szeretnék tanulgatni pár trükköt
sempron140-es procit tuningolnék. Gigabyte 790xtud4p lappal és apacer 1600-as memókkal
2.7-en megy alapból most 3238-on (13,5x240) A memória busz 800-on. Mi az "ideális" fsb amit még szoktak ezek bírni? a prociból is és a memóriából is szeretném a maxot kihozniA legújabb bios(f8g) van fent és vízzel hűteném
-
14adam
addikt
Üdv
kicsit megakadtam,a dfi biosa olyan bonyolult számomra,hogy felköthetem a gatyám ha megakarom tanulni
biosAmit szeretnék az-az,hogy alapfeszen kipréselni az e5200-as procimból mindent. A ramok Super Talent 800mhz 5-5-5-15-ös időzítéssel de megy cl4-ben is. lap dfi lanparty icfx 3200 t2r/g
Mit kéne álítani szerintetek,hogy kijöjjön alapfeszen minden a prociból. Eddig minden lap ami nálam volt könnyű volt a biosa és hát ezért fordulnék hozzátok. -
14adam
addikt
-
14adam
addikt
válasz
Jakab66[hun] #11327 üzenetére
Internetezni jóez
Elég tuning képes,csak hütőm nincs hozzá,hogy leteszteljem mennyit visz
-
14adam
addikt
Halihó mindenkinek.Egy érdekes gondolatom támatt az órán.Még pedig az,hogy milenne ha kitenném a gépet majd télen az erkélyre és megpróbálnám kicsavarni a maxot belőle.
Azt szeretném megtudni,hogy a gépre nemlesz majd ártalmas a magas páratartalom?Anno próbálkoztam kipréselni a prociból a maxot de 2,8@4ghz-en már a biosba 80 fok volt...
Ez a gép kb mennyit menne a minuszokba?
Gigabyte 8I915p
Intel celeron-d 336 2,8ghz
Super Talent 2x512 1066mhzElőre is köszönöm
Ha netán nem ide tartozik a kérés akkor írjatok,és töröltetem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest