- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Monya78
veterán
UP!
Nem fogom sajnálni a pénzt!!!! Kérnék Tuning procit... 2100Mhz-et bírjon... -
Monya78
veterán
UP
-
Monya78
veterán
UP!
-
Monya78
veterán
up
-
Monya78
veterán
Up!
Megint keresek Xp procit... most elég ha 2100Mhz-et megy... alapfeszen, ill. minimális fesszel...
1700 JIUHB procikkal halmozzatok el.... -
Monya78
veterán
válasz
AMDpower/ #75 üzenetére
Telefon beszélgetsünkre...:
Bővebben: link
azon belül is:
Bővebben: link -
Monya78
veterán
válasz
AMDpower/ #68 üzenetére
Bios felejtés megoldva az elemcserével...
Valamiért nem hozza a teljesítményt, pedig már XP install is volt...
A procitesztek jók, de olyan tesztben ahol az alaplap is szerepel már nem hozza a várható eredményt...
Leírnád ide milyen nforce2-es alaplapjaid vannak (szín nem számít)...
+ mit kellene ráfizetnem, illetve 1:1-es a Gigabytehoz képest mehet e...
Amúgy Te Pestre jársz suliba, és mindennap hazajösz Nagykörösre? Csakhogy a csere megvalósításán gondolkozzak... -
-
Monya78
veterán
válasz
AMDpower/ #63 üzenetére
Este nagy összeszerelés...müxik az alaplap és müxik a proci
2500Mhz-et kicsavartam a prociból, viszont csak 215Fsb-t sikerült kicsikarni az alaplapból, bár a chipset hűtőt lecseréltem egy Zalman passzívra...
Viszont teljesítményben nem érzem az erőt, egy Win reinstall be fog játszani... -
Monya78
veterán
válasz
AMDpower/ #58 üzenetére
OK! Hívlak ha 100%-osan tudok menni...
Erre a Chaintechre gondoltál? Bővebben: link
Feszt hogy lehet benne emelni, remélem nem ilyen százalékos módszerrel...
Északi chipnek lehet plusz feszt adni? -
Monya78
veterán
UP!
AMDpower majd beleshetnél...bár lehet hogy telefonon veszem fel veled a kapcsolatot, holnaptól... -
Monya78
veterán
Joergie: sajnálom, amint látod összejött az üzlet AMDPowerrel...
Te procid abban az esetben kell, ha nem jön el AMDPower a találkozóra, illetve nem tudja azt amit mondott...
Úgyhogy kérlek figyelj Rá néha erre a topicra... -
Monya78
veterán
válasz
AMDpower/ #54 üzenetére
Gondoltam hogy ezt választod...hisz ezen lehet a legtöbbet nyerni...
OK akkor azt hiszem a procit letárgyaltuk...tehát adom a procimat plusz 3,5K-t
Ezen a héten Csütörtökön, Pénteken lenne a megfelelő...kb. 18:00-18:30 között
részleteket majd megbeszéljük...
Jó hogy előhoztad az alaplap témát...
Nekem ez van: Bővebben: link
Ami nem tetszik rajta hogy alaplapon dip kapcsókkal lehet kapcsolni a szorzót, és csak úgymond biztonsági tuningot lehet végrehajtani feszemelés max. 10%
tehát 1,5V + 10% = 1,65V (tehát inkább ne próbáld ki ha van ilyened, procidrótozást bizzd majd ide)
Tehát érdekelne egy csere, esetleges ráfizetés, attól függően mit ajánlasz.
Mivel nálam számít az Optikai tuning, csak kék, zöld, fekete színű alaplap jöhet számításba...persze tudjon feszt emelni...sata, firewire nem lényeges... -
Monya78
veterán
Egy út diákkal 675Ft 2 osztályon... Bővebben: link
oda-vissza: 1350Ft
Kecsóra Diákkal neke 1eFt lenne a költségem, hozzád pedig 2eFt
Úgyhogy Veled akkor csak postán...
Lehet hogy az Övé jobb, de ha nem egyezünk meg AMDPowerrel, akkor a Tiéd lesz a jobb
Nekem is Nf2Ultra chipes a lapkám, bár hogy 1,8V-ot elérjem már drótozni kell a proci lábát, de már csináltam ilyet... Én max 10%-ot tudok adni egy procinak...
amúgy esetleg tesztek erejéig fog menni maxon...mindennapi használatban valszeg alapfeszen, ill. minimális fesz melletti max órajelen.. -
Monya78
veterán
Nekem az utiköltségem 2000Ft-ba és valszeg egy egész napba kerülne...ha diák lennél Te olcsóbban megusznád...
Azt mondjuk Te érzed hogy mi lenne a jobb Pesten eladnád a procidat 9K-ért+esetlegesen minimális utazási költségért. Vagy nekem annyiért amennyit írtam...
Ha AMDPower egyből beleegyezik a 3,4-es ajánlatom valamelyikébe, akkor tuti hogy az Ő procija kell...
Ráadásul AMDPower előnye az hogy úgy tünik erősebb a procija, és közelebb lakik, és mivel nagy biznisz man ezért esélyem is van a mostani procim elpaszolására...
Ha nem megy ebbe bele, akkor várok csütörtökig...
Elvi dologok miatt nem veszek mást csak 1700+ procit... -
Monya78
veterán
1. Up. mert csak délig leszek...
Már csak azért is érdemes lenne bevennetek a procimat, mert g4dg3t megvenné...és mindenki jól járna... -
Monya78
veterán
Ajánlatok:
(Bár tisztába vagytok vele de emlékeztetőül, átlatában az Xp1700+ procik 8-9k ért jutnak új gazdihoz...)
Joergie: (1.7V melletti 2400Mhz) Göd-ig sokba kerülne az utazás...ezért részemről csak posta jöhet számításba...
1,Küldöd postán akkor 11k
2,ha elhozod a lakhelyemre + próba történik: 12,5k.
3,ha elhozod a lakhelyemre+ az Én procimat beveszed 9K-ért: 13,5K
AMDpower: (1,8V melletti 2500Mhz) úgy tünik Nálad nincs posta...
1,ha felmegyek Kecsóra: 11,5K
2,ha elhozod a lakhelyemre+ próba: 13K
3,ha felmegyek Kecsóra+az Én procimat beveszed 9K-ért: 12,5K
4,ha elhozod a lakhelyemre+ az Én procimat beveszed 9K-ért: 14K
(Szeretném ha a 3,4-es közül választanál)
Ezek után Ti licitálhatok egymás alá ajánlatokkal, választásom elsősorban annak függvényében történik, hogy beveszi a procimat, ill. ne kelljen utazgatnom...
Feltételek:
Egy hét garanciát kérek, ha a proci nem bírja azt amit mondtatok Joergie esetében (min. 2350Mhz-et), AMDpower esetében (min. 2450Mhz), illetve a proci nem müködik. Akkor Természetesen a pénzt visszakérem, illetve megtériti az esetleges utazási költségemet...
Lakhely: Békésmegye, Szeghalom... (ELvira rulez)
[Szerkesztve] -
Monya78
veterán
2 sz. UP
-
Monya78
veterán
1.sz UP
-
Monya78
veterán
OK! Még megvárom mi a vége a procidnak...
viszont egyre szimpibb lesz AMDPower procija...
1, Eddig úgy néz ki hogy az Övé többet megy...
2, Vele könnyebb találkozni. Kecskemétre érvényes a diákom..., hozzád egy kicsit drágább lenne eljutni...
3, Vele már üzleteltem, így könnyebben seggbe rugom ha mégsem megy annyit -
Monya78
veterán
2. Up
-
Monya78
veterán
1. Up
-
Monya78
veterán
válasz
(Kolombusz) #28 üzenetére
Én is pontosan így gondolom: ''Nem is 1700+, nem is tbredb, nem is dlt3c, de megy mint a golyó'' bár egy ekkora bartonnál már a 2600-2700Mhz sem lehetetlen...
Azért...Thanks..
[Szerkesztve] -
Monya78
veterán
2. Up
-
Monya78
veterán
1. Up
Kolombusz: Thanks.. -
Monya78
veterán
Ez nagyon tetszik 1,7V-on 2400Mhz
Szóval mikor is akarsz platformat váltani?
Amúgy majd annyi lehetőséget felajánlhatok ha csak úgy viszik a lapodat (memódat) hogy csak a prociddal együtt akkor szivesen felajánlom az Én Xp1700+ procimat...
Most egy Gigabyte alaplapom van, egy Ti4200 videókarival (Nem mindennapi tuninggal), egy alcomp hűtő (több mint fél kiló)
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Monya78
veterán
1.sz UP
-
Monya78
veterán
Ok...akkor megnézed mennyi a vége?
Itt a Super Pi progi : Bővebben: link
A nagyobb hibákat már 1M-nál kiszórja, és az nem telik egy percbe sem a tesztelés... -
Monya78
veterán
Örülök ha mázlim lenne
Tehát:
1,5V = 2000Mhz
1,65V = 2200Mhz
1,75V = 2300Mhz
1,825V = 2500Mhz
Míg vársz az alkatrészre megnéznéd hogy tényleng stabilan megy ennyit amennyit írtál, főleg az 1,5V=2000Mhz és a 1,825V=2500Mhz érdekel...
Nem mondom hogy Primet nyomjad több órán keresztűl, elég ha csak egy 4M SuperPi elindítasz...
[Szerkesztve] -
Monya78
veterán
Tehát az 1700+ -ed 1,6V-on 2200Mhz-et tud és valahol 2400Mhz alatt van vége...
Jó ez... gratu a procidhozVadászni ráérek...
Amúgy Nekem most is 1700+ -em van, csak közepes tuninggal van megáldva, 1,6V-on (alapon) 2050Mhz-et tud, ez még jó is lenne, de sajna hamar (+fesszel) 2150Mhz-nél kifullad a tudomány... -
Monya78
veterán
1.sz. UP
-
Monya78
veterán
Üdv mindenkinek....
Olyan Xp 1700+ os procit keresek ami alapfeszen a 2000Mhz-et,
+ 0,1V - 0,15V mellet pedig minimum 2300 - 2400Mhz-et viszi...
Pénzt nem fogom sajnálni, pár ezerrel a piaci ár felett megveszem!!!
Ha valaki nem tudja hogy az Ő procija mit tud akkor nézze meg a Steppingjét és ha az AIUHB esetleg JIUHB akkor lehet esélye hogy bírja ezeket a sebességeket.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest