- Forrmell.enn
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Monya78
veterán
UP!
Nem fogom sajnálni a pénzt!!!! Kérnék Tuning procit... 2100Mhz-et bírjon... -
Monya78
veterán
UP
-
Monya78
veterán
UP!
-
Monya78
veterán
up
-
Monya78
veterán
Up!
Megint keresek Xp procit... most elég ha 2100Mhz-et megy... alapfeszen, ill. minimális fesszel...
1700 JIUHB procikkal halmozzatok el.... -
Monya78
veterán
válasz
AMDpower/ #75 üzenetére
Telefon beszélgetsünkre...:
Bővebben: link
azon belül is:
Bővebben: link -
Agamemnón
csendes tag
Azok nem mennek annyira jól. Nekem is volt/van zöld, az 2200-ig ment csak.
Próbálgattam az enyémmel vasárnap, mert eladtam a lapot alóla.
Hát igen, a codegen nincs a topon
Monya, sztem vedd meg azt a dfi lanparty-t, ami itt kószál a piacon, rengeteg + cumó van hozzá, és ha utánaszámolsz, talán még meg is éri
Joergie
[Szerkesztve] -
Dryman
őstag
Ezek szerint már lekéstem az akcióról, pedig éppen a napokban sikerült szereznem ehy JIUHB steppinges kis csodát, igaz ennek a feszültsége 1,6V, de 1700+ ez is szintén!
-
Monya78
veterán
válasz
AMDpower/ #68 üzenetére
Bios felejtés megoldva az elemcserével...
Valamiért nem hozza a teljesítményt, pedig már XP install is volt...
A procitesztek jók, de olyan tesztben ahol az alaplap is szerepel már nem hozza a várható eredményt...
Leírnád ide milyen nforce2-es alaplapjaid vannak (szín nem számít)...
+ mit kellene ráfizetnem, illetve 1:1-es a Gigabytehoz képest mehet e...
Amúgy Te Pestre jársz suliba, és mindennap hazajösz Nagykörösre? Csakhogy a csere megvalósításán gondolkozzak... -
-
AMDpower/
senior tag
Akkor ha jólveszem ki a szavaidból, a proci teljesítette a tőle elvárt teljesítményt, ennek őszintén örülök, fsb-t sajnos en annyira nem is probáltam a 333-as ramok miatt, inkább a szorzoval jatszadoztam, de ha jolszamolom akkor elmeletben 11,5-es szorzon kell, hogy mennyen a rendszer, teljesitmeny beli különbséghez nemárt tényleg egy xp reinstall már csak a registry fájlok miatt sem.., nemi driver bug esetleg...
Az aláírásodhoz pedig grat, nemrossz kis konfig állt össze a végére!
[Szerkesztve] -
Monya78
veterán
válasz
AMDpower/ #63 üzenetére
Este nagy összeszerelés...müxik az alaplap és müxik a proci
2500Mhz-et kicsavartam a prociból, viszont csak 215Fsb-t sikerült kicsikarni az alaplapból, bár a chipset hűtőt lecseréltem egy Zalman passzívra...
Viszont teljesítményben nem érzem az erőt, egy Win reinstall be fog játszani... -
AMDpower/
senior tag
Nos, sikeresen sikerült hazaérned?
Hogy muzsikál a cucc? -
Monya78
veterán
válasz
AMDpower/ #58 üzenetére
OK! Hívlak ha 100%-osan tudok menni...
Erre a Chaintechre gondoltál? Bővebben: link
Feszt hogy lehet benne emelni, remélem nem ilyen százalékos módszerrel...
Északi chipnek lehet plusz feszt adni? -
Achill3uS
nagyúr
Ezután igazán vehetnél egy Bővebben: link ilyet
(rejtett up
)
-
atosz
őstag
Most nezem az ajanlatokat, sztem nem rossz egyik sem, ha tenyleg tudjak ezeket, amik azert eleg utosek. Azert kivancsi lennek mit visznek 1.6-on. Illetve azt se felejtsd el, hogy a magas FSBhez magasabb fesz kell, es sokkal jobban melegszik, raadasul van olyan proci ami effektiv MHzben tobbet tud, de kifullad 200 koruli FSBnel, de a masik meg lehet hogy 100-200 MHzel kevesebb a vege, de viszi a 250-et is...
Apropo, itt dolgozom egy jo ideje Fuzesgyarmaton, a jovoheten meg leszek, azutan egy hetig nem, de utana megint, ha gondolod segithetek hogy hozzadkeruljon a kivalasztott proci. -
AMDpower/
senior tag
-
Monya78
veterán
UP!
AMDpower majd beleshetnél...bár lehet hogy telefonon veszem fel veled a kapcsolatot, holnaptól... -
Monya78
veterán
Joergie: sajnálom, amint látod összejött az üzlet AMDPowerrel...
Te procid abban az esetben kell, ha nem jön el AMDPower a találkozóra, illetve nem tudja azt amit mondott...
Úgyhogy kérlek figyelj Rá néha erre a topicra... -
Monya78
veterán
válasz
AMDpower/ #54 üzenetére
Gondoltam hogy ezt választod...hisz ezen lehet a legtöbbet nyerni...
OK akkor azt hiszem a procit letárgyaltuk...tehát adom a procimat plusz 3,5K-t
Ezen a héten Csütörtökön, Pénteken lenne a megfelelő...kb. 18:00-18:30 között
részleteket majd megbeszéljük...
Jó hogy előhoztad az alaplap témát...
Nekem ez van: Bővebben: link
Ami nem tetszik rajta hogy alaplapon dip kapcsókkal lehet kapcsolni a szorzót, és csak úgymond biztonsági tuningot lehet végrehajtani feszemelés max. 10%
tehát 1,5V + 10% = 1,65V (tehát inkább ne próbáld ki ha van ilyened, procidrótozást bizzd majd ide)
Tehát érdekelne egy csere, esetleges ráfizetés, attól függően mit ajánlasz.
Mivel nálam számít az Optikai tuning, csak kék, zöld, fekete színű alaplap jöhet számításba...persze tudjon feszt emelni...sata, firewire nem lényeges... -
AMDpower/
senior tag
A 3-as verzio nekem meg is felelne mivel elég kapós mostanában az athlonok családja..
Esetleg metudhatom milyen lapban lessz később? Mert hátha kitudom helyben próbálni olyan lapban is.., vagy legalább hasonlóban van éppenséggel most itthon 12db nf2 ultra lapom
[Szerkesztve] -
Monya78
veterán
Egy út diákkal 675Ft 2 osztályon... Bővebben: link
oda-vissza: 1350Ft
Kecsóra Diákkal neke 1eFt lenne a költségem, hozzád pedig 2eFt
Úgyhogy Veled akkor csak postán...
Lehet hogy az Övé jobb, de ha nem egyezünk meg AMDPowerrel, akkor a Tiéd lesz a jobb
Nekem is Nf2Ultra chipes a lapkám, bár hogy 1,8V-ot elérjem már drótozni kell a proci lábát, de már csináltam ilyet... Én max 10%-ot tudok adni egy procinak...
amúgy esetleg tesztek erejéig fog menni maxon...mindennapi használatban valszeg alapfeszen, ill. minimális fesz melletti max órajelen.. -
joergie
őstag
Van diákom, de nekem is 2k körül jönne ki az utiköltség, az hogy lehet?
Kecskemét menettérti 371Ft*2
Én is úgy látom hogy az övé az erősebb-bár nem tudom mennyi pluszt képes adni az nf2 ultra chipset.
Te szemszögedből nézve mindenképp az övé érné meg.
Más kérdés hogy a te lapoddal nem biztos hogy fogja ugyanezeket produkálni.
Nekem max a posta játszana, mert könnyű a cucc. -
Monya78
veterán
Nekem az utiköltségem 2000Ft-ba és valszeg egy egész napba kerülne...ha diák lennél Te olcsóbban megusznád...
Azt mondjuk Te érzed hogy mi lenne a jobb Pesten eladnád a procidat 9K-ért+esetlegesen minimális utazási költségért. Vagy nekem annyiért amennyit írtam...
Ha AMDPower egyből beleegyezik a 3,4-es ajánlatom valamelyikébe, akkor tuti hogy az Ő procija kell...
Ráadásul AMDPower előnye az hogy úgy tünik erősebb a procija, és közelebb lakik, és mivel nagy biznisz man ezért esélyem is van a mostani procim elpaszolására...
Ha nem megy ebbe bele, akkor várok csütörtökig...
Elvi dologok miatt nem veszek mást csak 1700+ procit... -
joergie
őstag
Igen, korrekt az ajánlat.
Sajnos nem tudom még meghajtani a proci, csak csütörtökön hozzák a tápot
Nem tehetek róla.
Ha elmennék hozzád, elbuknám a proci árát, ugyhogy max posta jöhatne szóba.
Másrészről nem merném garantálni a 2350-et, bár én is használtam masszívan 2300-on
Csütörtököt megvárod?
Amúgy kószál itt még egy Csepy féle 2400+, meg egy pár 2600+(tbred-B), bár ezek drágábbak. -
Monya78
veterán
1. Up. mert csak délig leszek...
Már csak azért is érdemes lenne bevennetek a procimat, mert g4dg3t megvenné...és mindenki jól járna... -
Monya78
veterán
Ajánlatok:
(Bár tisztába vagytok vele de emlékeztetőül, átlatában az Xp1700+ procik 8-9k ért jutnak új gazdihoz...)
Joergie: (1.7V melletti 2400Mhz) Göd-ig sokba kerülne az utazás...ezért részemről csak posta jöhet számításba...
1,Küldöd postán akkor 11k
2,ha elhozod a lakhelyemre + próba történik: 12,5k.
3,ha elhozod a lakhelyemre+ az Én procimat beveszed 9K-ért: 13,5K
AMDpower: (1,8V melletti 2500Mhz) úgy tünik Nálad nincs posta...
1,ha felmegyek Kecsóra: 11,5K
2,ha elhozod a lakhelyemre+ próba: 13K
3,ha felmegyek Kecsóra+az Én procimat beveszed 9K-ért: 12,5K
4,ha elhozod a lakhelyemre+ az Én procimat beveszed 9K-ért: 14K
(Szeretném ha a 3,4-es közül választanál)
Ezek után Ti licitálhatok egymás alá ajánlatokkal, választásom elsősorban annak függvényében történik, hogy beveszi a procimat, ill. ne kelljen utazgatnom...
Feltételek:
Egy hét garanciát kérek, ha a proci nem bírja azt amit mondtatok Joergie esetében (min. 2350Mhz-et), AMDpower esetében (min. 2450Mhz), illetve a proci nem müködik. Akkor Természetesen a pénzt visszakérem, illetve megtériti az esetleges utazási költségemet...
Lakhely: Békésmegye, Szeghalom... (ELvira rulez)
[Szerkesztve] -
AMDpower/
senior tag
Sorry a nagy szunet miatt, csak kicsit ellett szurva a hetvegem baratnom miatt, de itt vagyok!
A processzor alapfesze 1,5v!
1,8v mellett hibatlanul megy 2500Mhz-n, bar segbe is rugnam ha nem menne mikor 1,750-en bootol 2500-on, csak xp toltes kifagyott, hat igen asus lap!
Garanciat vallalok a 2500Mhz-re!
A Kecskemeten beluli osszefutas termeszetesen gondnelkul megoldhato! -
g4dg3t
senior tag
Beallnek a sorba...nekem nem kell atomtuning...csak egy lockmentes 1700+/1800+-ra volna szuksegem...esetleg lockos 1700+ is jo, de akkor 11x166-ot vinnie kell max +0.05V fesszel
UP! -
Monya78
veterán
2 sz. UP
-
Monya78
veterán
1.sz UP
-
Monya78
veterán
OK! Még megvárom mi a vége a procidnak...
viszont egyre szimpibb lesz AMDPower procija...
1, Eddig úgy néz ki hogy az Övé többet megy...
2, Vele könnyebb találkozni. Kecskemétre érvényes a diákom..., hozzád egy kicsit drágább lenne eljutni...
3, Vele már üzleteltem, így könnyebben seggbe rugom ha mégsem megy annyit -
joergie
őstag
válasz
AMDpower/ #37 üzenetére
francnak adtad el azt az nf7-est, előbb tesztelted volna ki a procit.
Én még mindig azzal nyomulok, amit tőled vettem anno.Most adom el.
Mellesleg megjegyezném, hogy az én procim barna. Csak azé mer azelőtt nekem zöldek voltak. De nekem például piros tetszene a legjobban -
AMDpower/
senior tag
Gondolom ezsem olyan rossz.: Bővebben: link
1,675v mellett
De probalom meg, hutes szerencsere birja, csak tudnam hogy asus lapban miert nem lehet 200-as fsb fole menni, megszerencse, hogy a szorzoval lehet jatszadozni.. -
joergie
őstag
Nah, lefoglaltam a lap-ot, úgyhogy kedden megnézem hogy ténylegesen mennyi a vége procnak, és ha felőled is oké, jövő héten lerendezhetjük, persze ha nem jön jobb ajánlat(kétlem, bár ki tudja
). Amúgy van még 1 érdeklődőm, helyben.
Ha kell van hozzá TT silent tower, vagy thermalright sk6+, vagy nf7 zalmannal, vagy gef4mx440
Amúgy sikerült 1.65-ön 2372mhz-n elindítani.(11,5*206) -
joergie
őstag
Hétfőn lesz rendes tápom úgy néz ki, megnézem hol a vége a procinak.
Mármint MHz-ben mérveMekkora maximum feszre vagy kíváncsi?
Nem tudom ezzel a hűtővel meddig merjek elmenni(tt silent tower).
Lehet korai a kérdés, de átvételt hogy gondoltad?Bár többiek is feltehetnék a kérdést.
(rejtett up) -
Monya78
veterán
2. Up
-
Monya78
veterán
1. Up
-
Monya78
veterán
válasz
(Kolombusz) #28 üzenetére
Én is pontosan így gondolom: ''Nem is 1700+, nem is tbredb, nem is dlt3c, de megy mint a golyó'' bár egy ekkora bartonnál már a 2600-2700Mhz sem lehetetlen...
Azért...Thanks..
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Nem is 1700+, nem is tbredb, nem is dlt3c, de megy mint a golyó (11*230 1,775ön). -
(Kolombusz)
veterán
up
-
AMDpower/
senior tag
válasz
AMDpower/ #24 üzenetére
Hat elso szusszanatra, sajnos ebben a lapban nemigazan akar a ramom 333 felett menni dualban sajnos igy kenytelen vagyok szorzot emelni!
MOD.: alapfesz!
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
AXP 4ever
tőlem is kapsz egy-et
-
AMDpower/
senior tag
nekem is akad itthon egy jiuhb 1,7+-os procim, megnezem mitbir sajnos csak egy asus a7n8x-em van, de hatha ebben is tud valamit..
-
Monya78
veterán
2. Up
-
Monya78
veterán
1. Up
Kolombusz: Thanks.. -
Monya78
veterán
Ez nagyon tetszik 1,7V-on 2400Mhz
Szóval mikor is akarsz platformat váltani?
Amúgy majd annyi lehetőséget felajánlhatok ha csak úgy viszik a lapodat (memódat) hogy csak a prociddal együtt akkor szivesen felajánlom az Én Xp1700+ procimat...
Most egy Gigabyte alaplapom van, egy Ti4200 videókarival (Nem mindennapi tuninggal), egy alcomp hűtő (több mint fél kiló)
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
up
-
joergie
őstag
2400-on már nem merek nagoyn packázni vele-a táp miatt, de álljon itt mégegy printscreen bizonyítékul, lázsd, mien lelkes (és bátor) vagyok.
csak úgy érdeklődésképp, mien hűtő lesz rajta, meg milyen paraméterei vannak a gépnek, amibe kerül? -
joergie
őstag
Nem merem tovább húzni, mert codegen táppal nyomulok, így is elég instabilak a feszek. most pl 1.575-re van állítva:Bővebben: link
Amúgy ez a SuperPi hol hordozza az információt? -
Monya78
veterán
1.sz UP
-
Monya78
veterán
Ok...akkor megnézed mennyi a vége?
Itt a Super Pi progi : Bővebben: link
A nagyobb hibákat már 1M-nál kiszórja, és az nem telik egy percbe sem a tesztelés... -
Monya78
veterán
Örülök ha mázlim lenne
Tehát:
1,5V = 2000Mhz
1,65V = 2200Mhz
1,75V = 2300Mhz
1,825V = 2500Mhz
Míg vársz az alkatrészre megnéznéd hogy tényleng stabilan megy ennyit amennyit írtál, főleg az 1,5V=2000Mhz és a 1,825V=2500Mhz érdekel...
Nem mondom hogy Primet nyomjad több órán keresztűl, elég ha csak egy 4M SuperPi elindítasz...
[Szerkesztve] -
Monya78
veterán
Tehát az 1700+ -ed 1,6V-on 2200Mhz-et tud és valahol 2400Mhz alatt van vége...
Jó ez... gratu a procidhozVadászni ráérek...
Amúgy Nekem most is 1700+ -em van, csak közepes tuninggal van megáldva, 1,6V-on (alapon) 2050Mhz-et tud, ez még jó is lenne, de sajna hamar (+fesszel) 2150Mhz-nél kifullad a tudomány... -
joergie
őstag
lehet mázlid lesz, mert épp most gondolkodok platrofmváltásban, és akkor meg kell válnom a kicsikémtől
1.825-ön elindult 2500mhz-en, 2300-on még stabilan használtam 1.7-1.75v-on, nem emléxem már.
Még majd írok, egyenlőre meg kell tudnom, hogy az alkatrészt, amit kinéztem, megkapom e, megvan e még.
Amúgy(ha jól tudom ez az övé):
AXDA1700DLT3C
9391267240480 JIUHB 0310XPMW
mod:atosz, te mindig hozzászólsz, ha tuning tbred-ről van szó
[Szerkesztve] -
atosz
őstag
Alapaon? Szted megneztem mit tudnak 1.5V-on?
Hat nem, kevesebben neztem, de mar nem emlekszem. Az 1800-as regebben tobbet tudott, es o vmivel gyengebb, szegeny most 2200+kent (133-as FSBvel) uzemel a baratosnem netes gepeben, mert nem birja a tap, de legalabb nem melegszik.
Amugy az FSBt bija, 240-250 kb kihozhato belole. De a magasabb orajelet annyira nem komazza. Nagyon sokaig 10×218-on hasznaltam olyan 1.65 kornyeken. A legtobb amin stabil volt, az 2330 volt meg KT333-as lapban - akkor neztm utoljara-, de sok fesz kellett, bootolt 2.4nel is mezei levegovel.
Amit meg most hasznalok - rz sem igaz, mert egy honapban megy vagy 2 orat - az jelenleg 220×10 korul megy (most nemtom pontosan), es keveset fogyaszt, 1.6-al beeri.Nagyon megsem nyuztam amugy, nemtom mit bir, de sztem 2.4 fole ez sem megy.
De sajna ahogy nezem, nem nagyon jonnek az ajanlatok...Vadaszni kell ezekre igazabol...
-
atosz
őstag
Nekem van ketto is (1700 es 1800+ok), de ilyen jo aron sem valok meg toluk.
Remeljuk sikerrel jarsz! UP! -
Monya78
veterán
1.sz. UP
-
Monya78
veterán
Üdv mindenkinek....
Olyan Xp 1700+ os procit keresek ami alapfeszen a 2000Mhz-et,
+ 0,1V - 0,15V mellet pedig minimum 2300 - 2400Mhz-et viszi...
Pénzt nem fogom sajnálni, pár ezerrel a piaci ár felett megveszem!!!
Ha valaki nem tudja hogy az Ő procija mit tud akkor nézze meg a Steppingjét és ha az AIUHB esetleg JIUHB akkor lehet esélye hogy bírja ezeket a sebességeket.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest