- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Videokártya bios hiba
- Házimozi belépő szinten
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
atosz
őstag
Most nezem az ajanlatokat, sztem nem rossz egyik sem, ha tenyleg tudjak ezeket, amik azert eleg utosek. Azert kivancsi lennek mit visznek 1.6-on. Illetve azt se felejtsd el, hogy a magas FSBhez magasabb fesz kell, es sokkal jobban melegszik, raadasul van olyan proci ami effektiv MHzben tobbet tud, de kifullad 200 koruli FSBnel, de a masik meg lehet hogy 100-200 MHzel kevesebb a vege, de viszi a 250-et is...
Apropo, itt dolgozom egy jo ideje Fuzesgyarmaton, a jovoheten meg leszek, azutan egy hetig nem, de utana megint, ha gondolod segithetek hogy hozzadkeruljon a kivalasztott proci. -
AMDpower/
senior tag
A 3-as verzio nekem meg is felelne mivel elég kapós mostanában az athlonok családja..
Esetleg metudhatom milyen lapban lessz később? Mert hátha kitudom helyben próbálni olyan lapban is.., vagy legalább hasonlóban van éppenséggel most itthon 12db nf2 ultra lapom
[Szerkesztve] -
joergie
őstag
Igen, korrekt az ajánlat.
Sajnos nem tudom még meghajtani a proci, csak csütörtökön hozzák a tápot
Nem tehetek róla.
Ha elmennék hozzád, elbuknám a proci árát, ugyhogy max posta jöhatne szóba.
Másrészről nem merném garantálni a 2350-et, bár én is használtam masszívan 2300-on
Csütörtököt megvárod?
Amúgy kószál itt még egy Csepy féle 2400+, meg egy pár 2600+(tbred-B), bár ezek drágábbak.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest