- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lafaty80
addikt
válasz
Andika20 #65504 üzenetére
Igen, az a baj, hogy nem tudom már hol ér véget az egyik és hol kezdődik esetleg a másik.
Eddig 2x biztos voltunk már: július vége és szeptember eleje. Ez most így hogy még mutat valamit a teszt is... de már unjuk. Mondjuk szabályozás enyhült a sulikban (aminek azért annyira nem örülök), meglátjuk mi lesz még itt. -
kpityu2
őstag
válasz
Andika20 #65074 üzenetére
A boostereknek már gyakorlatilag csak annyi hatása van, hogy szimulál egy újrafertőződést és ezért megnövekszik a portyázó könnyűlovasság (antitestek) szintje a vérben. Ha az antitest teszt szerint van elegendő a fertőzésen való átesés miatt, akkor felesleges újabb booster.
-
BlackV
őstag
válasz
Andika20 #65074 üzenetére
Én tavaly november elején kaptam a harmadikat. Még soha nem voltam kovidos tudtommal, novemberben terveztem a 4. oltást, de most már mindenképpen megvárom a pfizer omikron oltását. (Ha közben elkapnám akkor a betegség lefolyasatol tenném függővé a következő oltás időpontját.)
-
-
-
BlackV
őstag
válasz
Andika20 #43865 üzenetére
Van aki meg nem. Most felbolydult a kaptár, buzognak ezerrel.
Orvosok Világszövetségének elnöke: az új variáns olyan veszélyes lehet, mint az ebola -
válasz
Andika20 #36217 üzenetére
SzVSz mindenféle kombinációban a tüskefehérje-elleni antitestek fognak dominálni, mert még a sinoban és az élő vírusból is azt látja leginkább a szervezet. A vírus felszíne tömve van fehérjetüskékkel.
Azt reméljük, hogy variáns vírussal találkozva az immunrendszer megtanulja az új tüskét és nem a vuhani mantrát fogja ismételgetni. Erre nemigazán találtam még irodalmat pedig Parci már 3x járt miattam az idegosztályon, annyit nyavajogtam a témában
-
kolopele
nagyúr
válasz
Andika20 #34940 üzenetére
Bennem két Moderna van, az első után csak a karom fájt egy hétig, a második után volt egy éjszaka hidegrázásom meg lázam másnap délig, majd a szokásos karfájás. Ez minden csak nem durva. A 3. oltás egyelőre felesleges, eleve még csak 4 hónap telt el a 2. óta, plusz az egekben az ellen szintem. Két gyerekemben is benne a két Pfizer, ma összesen hatan ültek az osztályukban velük együtt, az oltottak.
-
válasz
Andika20 #34938 üzenetére
Nem kifejezetten tőled, inkább a publikumtól kérdem: van összefüggés a mellékhatások és a vakcina "erőssége" között
?
Más: Szlovákiában igencsak skótul bánnak a boosterrel. SzVSz a magyar kormány sino-s vargabetűje, ami idő előtt boosterezésre vitte a dolgot igencsak jól sült el. Seregnyi országban mezei usernek esélye nem lenne egy áprilisban kapott második astra vagy pfizer után idén oltást kapni.
-
zseko
veterán
válasz
Andika20 #17343 üzenetére
Vagy, lehet email egyszerűbb lesz. Ugyanis itt, ami nekem könnyen elérhető helyszín (Gyöngyös), azt írja:
Időpontfoglalás:
Munkanapokon 12.00 – 14.30 között a fenti elérhetőségeken (ami egy telefon és egy email cím)Valamint:
Ezen a vérvételi helyen az online vásárolt vizsgálati csomagok nem érhetők el!Közben már haverom is mondta, átküld valami magáncéges címet, ahol már csináltatott (jó pár éve) vizsgálatot.
-
batagy
őstag
válasz
Andika20 #16984 üzenetére
Igen, ha jól emlékszek, ezen a linken intéztem. Ügyfélkapus azonosítást használva.
De amikor én kértem (2 hete), még nem lehetett megjegyzést hozzáírni, sem azt hogy miért kéred az új Védettségit. Most viszont már ki lehet választani az okát, és megjegyzést is lehet hozzáfűzni! -
zsiga_667
tag
válasz
Andika20 #13153 üzenetére
Egy tapasztalt idős orvos ismerősöm, akivel régen dolgoztam együtt, azt mondta hogy a gyakori betegségek gyakoriak, a ritka betegségek meg ritkák. Nagy igazság.
Miből gondolja a kedves orvos rokon hogy amiben szenved az oltás-mellékhatás? Ha tényleg az, akkor mire szedi az antibiotikumot? A KGB a QAnon segítségével extrahosszú lappangási idejű baktériumokat csempészett a Pfizer oltásokba, és azt kell leölni antibiotikummal?
-
Madwe
nagyúr
válasz
Andika20 #13153 üzenetére
Kínainál is elő elő fordulnak ilyen mellékhatások. Igazából mindegyik oltásnál, de ritka s jellemzően pár hét alatt elmúlik, de van aki akár 5-6 hétnél is tovább nyögi... pfizerre itthon valamiért nem nagyon érkezett negatív tapasztalat mellékhatásról, de külföldi fórumok ugyanúgy tele vannak azokkal is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +táska
- DJI AVATA 2 drón - 2026.05.20-ig DJI garancia
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest