-
PROHARDVER!
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Ja az igaz. Sokan halnak meg kórházban szerzett fertőzésekben. Ez nem feltétlen csak hanyagság következménye. Előfordul az is, hogy nem jönnek rá, hogy hogyan terjed a mikroba. Láttam egy dokumentumfilmet régebben, az USA-ban terjedt egy antibiotikum rezisztens baktérium egy kórházban, és már mindenről is vettek mintát, de nem jöttek rá, hogy mi az, amiről elkapják a betegek. Aztán lement a járvány, több év szünet és jött újra ugyanaz. Azóta sem tudják, hogy min siklottak át, pedig mindent megtettek. Szerintem az összes kórházban van ma már olyan részleg, ami csak ezzel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest