Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Fractal Design Focus G Mini ház - minimalista apróság
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.É.T.
őstag
válasz
Ringman #61966 üzenetére
Jaja, egyértelmű.
Ez van. Megteszem, amit tudok és amit ésszerűnek tartok, aztán lesz, ami lesz. Teszem a dolgom és benézek ide naponta az általatok megosztott hasznos infókért.Ami még mostanában jön szembe: sokkal több a longos, mint ahányan "bevallják" (maguknak is akár).
Egyre több ilyen "á, semmiség volt, csak egy nátha" arctól hallom, hogy "semmi köze a covidhoz, de hónapok óta cseng a fülem, fájnak az ízületeim, gyakran fáj a fejem, elfelejtek dolgokat, nehezen bírom már a melót" és hasonlókat. Tudom, semmi köze hozzá, tök véletlen, hogy mindegyiküknek covid óta vannak ezek.Tényleg ötletem sincs, mit lehetne és/vagy kellene tenni, így elengedtem. És egyáltalán nem vigasztal, hogy 2020 ősztől majdnem minden pont úgy történik, ahogy megtippeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest