- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Kompakt vízhűtés
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiell
veterán
A harmadik oltásra mikor lehet jelentkezni? A 4 hónap lejártával kereken, vagy már előtte valamivel?
-
Cs1csó
titán
válasz
Csatravi #36190 üzenetére
Hajdú-Bihar megyében is 2 helyen oltanak csak 3. oltásra. Debrecenben és Berettyóújfaluban.
A debreceni oltópontra jelentkezésnél nem írta, hogy milyen vakcina választható nincs opció de amikor ott volt a "delikvens" akkor Pfizer-t kapott. Amúgy döntően már csak Pfizer van nem? Hiszen az jön még továbbra is rendületlenül, a többiből már nem ami van abból is volt elajándékozás lehet párnak már a szavatossága is lejárt stb.
-
Asbee
veterán
válasz
Kékes525 #36185 üzenetére
Tudom mi az a nocebo, azt is hogy létezik. Szokás szerint “kisebbíteni” akarod, valami kibúvót keresni arra ami egy negatív dolog az oltással kapcsolatban. Gondolom akik elsőként kapták az oltásokat, és nem igazán voltak képben milyen mellékhatásai vannak, náluk is ez állt fent.
Ezek az oltások ezzel is járnak, elkell fogadni elviselni. Van akit érzékenyebben érint, munkája, életvitele miatt. Jobb mont a covid kockázata az biztos.
-
Csatravi
senior tag
válasz
brownus #36177 üzenetére
"mert ez szánalmas, WTF, hogy én mint bp.i lakos ha kiválasztom, hogy pest megye - veresegyháza vagy szob akkor ott megjelenik "pfizer". ha bejelölöm, hogy 8ker, akkor semmi!?!?!? MIAF@SZ??? "
Sajna vannak megyék ahol pld egy oltóponton sem lehet választani.
példák (jelen állapot.)Megyék
Tolna : 2 városban oltanak Dombóváron választható
Somogy: 3 városban oltanak Nincs választás
Veszprém: 6 városban oltanak Balatonfüreden választható
Fejér: 2 városban oltanak Sz.Fehérváron választható
Bács Kiskun: 5 városban oltanak Kecskeméten választható
Győr Moson: 4 városban oltanak Nincs választásLátható hogy még ha a megyeszékhelyen oltanak is az nem biztos hogy ott választható az oltás. Hogy mi a befolyásoló tényező arra én is kíváncsi lennék.
-
Ha a placebo/nocebo tényleg érdekel valakit "tudományosan", ezt a könyvet javaslom: Köteles Ferenc: A placebo válasz
-
Kékes525
félisten
válasz
Soulfly842 #36183 üzenetére
Mint írtam, objektíven létezik. Nem képzelted. A nocebo nem képzelgést jelent. [Nocebo Effect]
Asbee
Olvasd el, aztán mondj véleményt. -
Asbee
veterán
válasz
Soulfly842 #36183 üzenetére
Nocebo nem placebo. Ez lesz most az új mantra már látom előre. Vicc. (nem rád értem)
-
Soulfly842
addikt
Hát, az nem volt placebó, amikor fájt minden tagom, 3 napig lázas voltam, első este brutális hidegrázás az első Szputnyik után... a második már csak másfél nap, a Pfizer meg 1 nap + 1 hét hasmenés
-
válasz
kw3v865 #36152 üzenetére
qrva kemények vagytok, csoki!
. nekem sem volt semmi bajom tőle (se a két orosztól) mellesleg, de nem gondolom azt, hogy akinek meg de, az "rinyál". mondom, munkatársunkat meg a neurológiai osztály várta a második astrája után, szóval van ilyen is, olyan is.
amúgy azt is leszartam volna, ha 3 napig vagyok lázas az oltás után, valószínűleg jobb, mint 3-4 hét brutális hullámvasút egy fincsi deltával
-
-
brownus
veterán
Sziasztok!
időszerű lett a 3. (emlékeztető) oltás (astraZ. 20210629)
https://www.eeszt.gov.hu/huhttps://www.eeszt.gov.hu/hu [link] ha foglalok időpontot, de nincs megjelölve, hogy mit kaphatok, akkor mire számítsak, belém szúrják a kínai szart?
én pfizer vagy moderna-át szeretnék, az alapján amit itt is összeokoskodtam. ez lenne az ideális!?
mert ez szánalmas, WTF, hogy én mint bp.i lakos ha kiválasztom, hogy pest megye - veresegyháza vagy szob akkor ott megjelenik "pfizer". ha bejelölöm, hogy 8ker, akkor semmi!?!?!? MIAF@SZ???
amúgy, potilika mentesen, LOL,de az egész bagázs elmegy a f.szomba....
ma reggel voltam pcr teszten mert az egész család Offon, betegek vagyunk, mondom, lehet a delta az oka!? én munkám miatt sok emberrel találkozom.
15k, a teszt negatív, szóval síma influenza. pláne az 5 éves gyereknél, ovi...két hete voltunk bécsben, mialatt vártunk a railjetre, odajött egy hölgy és kérdezte, hogy honnan jöttünk, oltás van-e, és elkérte az eus covid igazolványt. így kellene itthon is!!!!!
-
Drizzt
nagyúr
válasz
NavySeal #36173 üzenetére
Pfizer mindenhol van, több millió adag vár beadatlanul. Moderna már kérdésesebb.
Ha megvan az időpont, a visszaigazolásban ott lesz a telefonszámuk. Mielőtt mész, hívd fel őket, hogy milyen szajrét szeretnél és mikor mész. Megmondják lesz-e. Ha nem, akkor meg megbeszéled, hogy rakjanak át akkorra, amikor lesz, vagy oldják fel a regisztrációdat, hogy mehess más helyre. Pro level: időpont foglalás előtt már megkérded a kiszemelt oltópontot, hogy mit szúrnak. -
Kékes525
félisten
Talán a legújabb ilyen jellegű összefoglaló: [The Safety profile of COVID-19 vaccinations in the United States]
"Pfizer-BioNTech, Moderna, and Johnson & Johnson's Janssen are the three COVID-19 vaccines authorized for emergency use in the United States. This study aims to analyze and compare adverse events following immunization (AEFIs) associated with these COVID-19 vaccines based on Vaccine Adverse Effect Reporting System (VAERS) data."
"A total of 141208 individuals suffered at least one AEFI following 239.97 million doses of COVID-19 vaccination. The frequency of side effects was 0.04%, 0.06%, and 0.35% following administration of Pfizer-BioNTech, Moderna, and Johnson & Johnson's Janssen vaccines, respectively. Most of the patients had mild systemic side effects, the most common being headache (0.01%) and fever (0.01%). The frequency of serious side effects including anaphylaxis (0.0003%) and death (0.002%) was extremely low.
Conclusion
The three COVID 19 vaccines have a wide safety profile with only minor and self-limiting adverse effects. However, continued monitoring ad surveillance is required to review any unexpected serious adverse effects."
Ha van türelmed innen még bányászhatsz: [link]
-
NavySeal
senior tag
Sziasztok! Jelentkeztem 3-ik oltásra (2 Astra után), azonban nem látszik a felületen, hogy milyen oltások lesznek csak a hely és időpont. Mindenképpen mRNS-t szeretnék 3-iknak. Amennyiben pfizert, vagy modernát nem tudnak oltani aznap, akkor mi a teendő?
(bár ahogy hallottam pfizer megint érkezett be 150k adag) -
kunberci
senior tag
Sziasztok!
2 oltáson már túl vagyok (A-Z). Ezeket a háziorvos adta be. A kérdésem az lenne, hogy a 3. oltást háziorvos adja, vagy oltóponton kapom meg. A második oltáshoz képest 4 hónapra lehet a 3.-at kérni. Választani csak oltópontnál lehet. Hogy megy ez? -
-
Sosem az esetek abszolút számát nézem, mindíg a pozitivitást, amiben már a tesztek száma is benne van. Az igencsak kilőtt.
#36157: legalább a 3.dózist kérők száma még nem tört meg...
-
(Mellékhatás.) Valaki emlegette itt a nocebo hatást. Az nem játszik? (Placebo: azt hiszed, orvosságot kaptál, ezért meggyógyulsz. Nocebo: azt hiszed, valami ártalmas dolgot kaptál (oltás), ezért megbetegszel.)
-
Ringman
félisten
válasz
Soulfly842 #36156 üzenetére
a maszkhasználat bevezetését sem merik meglépni, sőt még azt sem engedik, hogy helyi szinten dönthessenek erről.
-
Sir Pocok
őstag
Megkésve:
Új fertőzöttek száma: 3125 (az előző naphoz képest +1424)
Új halálos áldozatok száma: 36 (az előző naphoz képest -8)
Kórházi ellátást igénylők száma: 1798 (az előző naphoz képest +118)
Lélegeztetőgépre szorulók száma: 197 (az előző naphoz képest 0)
Új mintavételek száma: 18 922 (az előző naphoz képest +7693)
Az első dózissal oltottak száma: 5 943 832 (az előző nap közölt adatokhoz képest +2759)
Ebből a második dózissal is beoltottak száma: 5 724 539 (az előző nap közölt adatokhoz képest +3008)
A harmadik dózissal is beoltottak száma: 1 141 000 (az előző nap közölt adatokhoz képest +21 000) -
mozso
senior tag
Éppen ezért sokat segít, ha logaritmikus skálán ábrázoljuk a fenti adatokat. Amennyiben a logaritmikus skálán ábrázolt grafikonra egy egyenest tudunk illeszteni, akkor a vírus exponenciális terjedését láthatjuk (a narancssárga vonalra illeszkedik a kék trendvonal). Az elmúlt egy-két hétben azonban történt valami, ami miatt a gyors terjedést felváltotta az extrém gyors terjedés. Az új esetek 7 napos mozgóátlaga elvált a kék trendvonaltól, a fertőzötti szám mostanra már jóval felette húzódik.
Elvileg gyanakodhatnánk arra, hogy szélesebb körű tesztelés zajlik, ami részben magyarázná a gyorsulást, ez azonban minden bizonnyal nincs így. A pozitív tesztek aránya ugyanis nem csökken, hanem emelkedik az elvégzett teszteken belül, vagyis inkább romlik a felderítés. Így kétségtelenül arról van szó, hogy gyorsan romlik a koronavírus-helyzet Magyarországon, amit egyrészt a szezonális hatás okoz, másrészt az, hogy az oltáson kívül gyakorlatilag semmilyen védekezési eszközt nem használ az ország.
Cikk> [link] -
kw3v865
senior tag
Én 30 éves vagyok, immunológiai vagy egyéb alapbajok nélkül. Két Pfizerre kcisit több mint 5 hónap után Modernát kértem és kaptam hétfőn. Semmi különös oltási reakcióm nem volt, csak az oltás helye fájt kicsit, úgy mint a Pfizer vagy bármely más oltás után. illetve első este hidegvizes zuhanyzás után 1-2 percig enyhén rázott a hideg, míg megtörölköztem (talán pici hőemelkedést okozhatott), ennyi a különbség.
Egyetértek UberMutant-tal: legyen elég a rinyálásból. Az oltás biztonságos és az esetek túlnyomó többségében jelentéktelenek a "'mellékhatások" (ha vannak egyáltalán) és gyorsan elmúlnak. Ugyanakkor, természetesen itt is megfigyelhető, hogy aki kicsi szarul lesz tőle, azonnal elhíreszteli és ezzel lesz tele a Facebook/fórumok/hírek stb. Ezzel szemben aki semmi különöset nem tapasztal oltás után, az nem kürtöli tele ezzel a világot, na meg arra senki nem kíváncsi...
-
Soulfly842
addikt
"ha 44 éves vagy és 3 modernát kaptál, akkor valami immunnyűgöd, alapbetegséged van. nem csoda, ha nem vált ki akkora immunreakciót egy oltás"
Egyáltalán nem biztos, ha jól emlékszek valamilyen gyógyszerkutatási, vagy ehhez hasonló területen dolgozik - Eü, vagy ilyen területen sokan kaptak dupla modernát. -
válasz
UberMutant #36115 üzenetére
ez meg azért nem a legjobb érv, mert:
- egy kollégám meg agyi stroke-ot kapott az oltástól, szóval az, hogy nálad nem volt gáz, nem reprezentatív
- ha 44 éves vagy és 3 modernát kaptál, akkor valami immunnyűgöd, alapbetegséged van. nem csoda, ha nem vált ki akkora immunreakciót egy oltás -
Ringman
félisten
válasz
venember83 #36141 üzenetére
persze, ez komplex probléma, csak elég jól elhatárolhatóan ebben a régióban probléma az, hogy ugyan oltóanyag lenne, de hajlandóság nincs.
-
kolopele
nagyúr
válasz
Csatravi #36139 üzenetére
Altatás: 45000 ft
Gyomor: 35000 ft
Bél: 40000 ft
Konzultáció: 22000 ft
Borravaló: A többi
Amennyiben találtak volna valami elváltozást, plusz sok-sok tízezer lett volna még a mintavétel, esetleg polip eltávolítás, stb. Persze akkor sem a pénz miatt lettem volna ideges, hanem egyéb érthető okok miatt. -
venember83
nagyúr
válasz
Ringman #36140 üzenetére
a volt szovjet blokk oltásellenessége kb. unikum az egész világban
Szerintem több okhoz is köthető, de persze a legegyszerűbb lehülyézni az embereket.
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #36138 üzenetére
ezek nagyon durva számok sajnos, de ilyen kis átoltottság esetén nem várható pozitív fordulat egy ideig, az ihme projekciója ez: [link]
sajnos még mindig ott tartunk, hogy a kormányok egy jó része nem mer időben döntést hozni (mer' mi lesz a népszerűséggel), ez az eredménye.
a volt szovjet blokk oltásellenessége kb. unikum az egész világban, még az usa trumpista része ennyire oltásellenes.
-
-
BlackV
őstag
Tessék urak ingyen sör, ingyen labor. Az élet egy majális. Cirka félmillia ajiba.
EGÉSZSÉGET MAGYARORSZÁGNAK PROGRAM/HEALTH FOR HUNGARY
Tisztelt Pácienseink!
Várjuk megtisztelő jelentkezésüket egy most induló INGYENES programunkba!
➡️Vérkép, nagylabor, inzulin, HgA1c, TSH, CRP, tumormarkerek..stb
➡️Évente 3 nagylabor, melynek értéke magánegeszségügyben alkalmanként kb.40.000 Ft lenne
➡️Hivatalos laboreredmény (EESZT-be, illetve elektronikus leletközlés)
➡️A programot 3 éven át biztosítjuk
➡️Részvételi támogatás
📌A program teljesmértében ingyenes
📌Jelentkezni hétfőtől péntekig 13.00-tól 18.00-ig
📞+36300998438
📞+36307234397
Dr. Deák Enikő
Deákpraxis Orvosi Rendelő
Avidin Laboratórium -
Ringman
félisten
A járvány ellenére sem rendelhető el home office az államigazgatásban, emiatt belső utasításokkal próbálják megoldani a helyzetet
[link] -
válasz
OPiiPO #36121 üzenetére
Igen, az utolsó hét nap (beleértve a mait) összegének (vagy átlagának) változása az azt megelőző hét naphoz képest. Tehát a +100% azt jelenti hogy az utolsó hét napban kétszer annyi fertőzött volt, mint egy héttel korábban. Ennek a százaléknak egyébként van szép hivatalos neve is: növekedési faktor.
(A napi változás (az első változás százalék a sorban), az egy héttel korábbi napi értékhez viszonyít (azaz ma, szerdán, a múlt szerdaihoz.))
-
mpo
veterán
Mi van?
A térítésköteles háziorvosi ellátások díjtételtáblázatát dolgozta ki a Magyar Orvosi Kamara (MOK), amelyet 2021. november 1-jétől használhatnak a háziorvosok
Nagy változás élesedhet a magyar rendelőkben november 1-től: ennyit kell ezután fizetnie kell a betegeknek
[link]40 évvel ezelőtt ha elküldtek vérvételre, beálltam a sorba, 31. voltam a kórházban és fél óra alatt végeztem és nem kellett időpont.
Ma többen vannak, akik a vérvétellel foglalkoznak, csak több lett a macera. -
Asbee
veterán
Mondjuk érdekes 1-2 Sinósnál is halottam, ilyen régi sérülés, mütét stb helyén újra kihozott fájdalmat egy időre. Úgy gondolom ezeket vállalni kell amennyire lehet, meg nem törvényszerű, + ugye a covid nagyobb kockázata. De ezért szoktam mondani, ez azért nem egy c vitamin, meg fájdalomcsillapító, még ha olvashatunk is sok oldalas mellékhatásokról. Én nem tagadom azt képviselem, aki teheti (átesés, jó antitest, éppen olyan zárkózottabb életvitel, stb) inkább szűkítse az oltások számát. Viszont van akinek kell és menjen is a harmadikért. Pl egy pedagógusként még ha igen jó is az antitestem meg átesés, tuti felvenném a harmadikat. Max 1 hét táppénz.
-
mpo
veterán
A jobb vállam megsérült (megrándult) egy februári eséstől a nedves füvön, mert letenyereltem.
A Pfizer 1-2 után a bal vállamban lett ízületi fájdalom (bal karba kaptam).
Engem szimmetriássá tett, de már elmúlt.Gyógyszer mellékhatások:
Muszáj szednem 10 gyógyszert.
Hasmenés, székrekedés van feltüntetve, akár ugyanannál a gyógyszernél, a többi mellékhatásait is idevéve csak a vicc jut az eszembe.Kaptam karácsonyra egy párátlanítót és egy párásítót.
Bezártam őket egy szobába, döntsék el egymás közt. -
-
PuMbA
titán
Kösz, bár én olyasmire gondoltam, mint az Argentin adatok. Beoltottak 15 millió embert és hány %-nál lett ez meg az a mellékhatás
Ha rám vonatkozik ez a szabály, hogy elő kellett volna állnom a Sino mellékhatás dokumentumaival anno, amikor beírtam, hogy annak van a legkevesebb mellékhatása, ami szerencsére meg lett erősítve az Argentin adatokkal, akkor ez Parci-ra is igaz. Na mindegy. Én már úgy is döntöttem meg gyakorlatilag mindegy, hogy Moderna vagy Pfizer. Mindkettő nagyon jó hatásfokú vakcina, szóval nem maradok le semmiről, ha nem a Modernát választom.
-
BlackV
őstag
válasz
lafaty80 #36098 üzenetére
Héttel kell osztani Abbott SARS-CoV-2 IgG II Quant au/ml eredményeit, ahhoz, hogy bau/ml-t kapj. (Az átváltásnak vannak korlátai erről korábban írtam.) ("Synlab seven" így tudjátok megjegyezni, ennyivel osztjátok, pontosabban 0,142 a szorzó de így egszerűbb.)
Anyud értéke nagyon szépen kitartott de most már kérje a harmadikat! (szerintem) -
-
UberMutant
őstag
3 modernát kaptam, és a másnapi betegség szerű levertségen kívül semmilyen más oltási reakció nem volt. izületi sem. (44+ ffi)
legyen már elég a nyavajgásból
-
Soulfly842
addikt
Nem fog addig tartani (remélem). Ez csak propaganda anyag most, hogy ők nem akarnak. Ha jövőhétre is duplázunk, vagy akár péntek magasságában is nagyobb számok lesznek, akkor szerintem nem lesz kérdés. De ők széttárják majd a karukat, hogy ők ezt nem akarták ám'. Az emberélettől a gazdaság részleges leállásától/csökkenésétől most fontosabb a pozitív közhangulat.
Lassan egyébként már szarabbul állunk a napi esetszámokkal, mint tavaly. 3200 körüli szám
3200-4500 körüli esetszám november első hetére esett tavaly. Viszont a növekedés, a robbanás mértéke ilyen duplázódásokkal még az 1-2 hét múlva bevezetett korlátozások esetén is (mivel annak a hatásai rá 2-3 héttel lesznek érezhetőek) nagyon durva helyzetet okoznak majd -
"nem igazán húzható rá, hogy a szemed maximálisan hibátlan volt előtte, majd az oltás után a derült égből lett baj. előtte is voltak már tünetek, ha jól emlékszem"
Semmi gondom nem volt a szememmel, azt leszámítva, hogy egy nagyon enyhe rövidlátásom van 16 éves korom óta, de az is az utóbbi kb. 10 évben folyamatosan javult. Állami egészségügyben ezt megelőzően valamikor a nyolcvanas években voltam, a régi SZTK-s világban, de akkor is csak azért, mert a szemüveget akkoriban csak ott lehetett felíratni.
Amióta pl. az OFOTÉRT-nál dolgozik szemész, csak oda jártam pár évente, amikor új szemüveget kellett csináltatnom.
Egyébként emlékeztetőül amiket írtam korábban: [link] [link] [link] -
PuMbA
titán
Ja, hát erről kéne adat. Ez a komoly topik. Pfizer vs Moderna mellékhatások
Sajnos ugye az Argentín több tíz millió beoltott adatok nem használhatóak, mert ott nem volt Moderna. Van Modernáról ilyen Argentin szintű mellékhatás adattömeg?
UberMutant: Az ilyen személyes vélemények maitt zavartak el a Sino-nak alig van mellékhatása kijelentésemmel, mert hogy nem volt alátámasztva doksikkal
-
mpo
veterán
válasz
Soulfly842 #36104 üzenetére
Maxviselés és társai meg még sehol.
Koronavírus Sajtóközpont:
„Nem szeretnénk senkit korlátozni, pláne nem az oltottakat” – írták. A maszkviselés továbbra is kötelező a kiemelten veszélyeztetettnek számító területeken, így az egészségügyi intézményekben és a szociális intézményekben.
A mindennapokban a maszk ugyan nem kötelező, de nem is tiltott, ha valaki hordani szeretné, nyugodtan megteheti”.Tippem: Nov. 15. után meggondolják magukat.
-
értem. neked túl brutálnak tűnik. mondjuk egy fél földrészt végigoltottak vele, de mivel 100 az olyan nagy, a 30 meg olyan kicsi, a moderna rossz, értem?
bocs, de az érveid elég ingatagok, viszont tényleg nem kötelező se a moderna, se a harmadik oltás, bátran hagyd ki továbbra is.
-
-
Soulfly842
addikt
válasz
Angelina87 #36099 üzenetére
És a békemenetes számok még kb 1, bő 1 hét múlva ütnek majd.
(Lappangás, tünetek megjelenése, kisebb romlás, tesztelésig ez után fognak jutni). csúnya lesz elkövetkező pár hónap, de nagyon.
Maxviselés és társai meg még sehol... Ha így folytatjuk sokkal rosszabb lesz a helyzet, mint tavaly volt. A számok duplázódnak (1-2 hét tolódással a halálesetek is lekövetik ezt) már most gyakorlatilag a novemberi időjárással meg még rosszabb lesz a helyzet. faxa.
-
Trendek:
Új fertőzöttek száma: 3125, változás (7 nap): +87.4% (elmúlt 7 napban összesen: 16423, átlag: 2346.1, változás: +100.5%)
Új halálos áldozatok száma: 36, változás (7 nap): +20.0% (elmúlt 7 napban összesen: 199, átlag: 28.4, változás: +68.6%)
Új mintavételek száma: 18922, változás (7 nap): +21.9% (elmúlt 7 napban összesen: 122765, átlag: 17537.9, változás: +18.4%)
---
Kórházban: 1798, változás (7 nap): +69.9% (elmúlt 7 nap átlaga: 1481.8, változás: +64.4%)
Lélegeztetőgépen: 197, változás (7 nap): +35.9% (elmúlt 7 nap átlaga: 181.8, változás: +39.4%)
Tesztpozitivitás: 16.52%, változás (7 nap): +53.7% (elmúlt 7 nap átlaga: 13.83%, változás: +68.6%) -
mpo
veterán
válasz
BlackV #36092 üzenetére
Megnéztem, a hazipatika magyar nyelven ezt írja egy gyógyszernél:
Nagyon gyakori mellékhatások (10 betegből több, mint egynél jelentkezhet)
Gyakori mellékhatások (10 betegből legfeljebb 1 betegnél jelentkezhet)
Nem gyakori mellékhatások (100 betegből legfeljebb 1 betegnél jelentkezhet)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest